torsdag 22. november 2012

En titt i bokhylla....


....som er flunkende ny og fantastisk fin :) Endelig har vi gjort alvor av drømmen om bokskap, og jeg er innmari fornøyd!! 

Aller først, på øverste hylle, står boken "Sommersøstre" av Judy Blume. Jeg fikk den i "Romanklubben" på slutten av nittitallet, og likte den kjempegodt.


Bilde av boken Sommersøstre : roman

Overklassejenta Caitlin inviterer Victoria med seg på  sommerferie til Martha's Vineyard. Sprudlende, sjarmerende Caitlin som aldri tar nei for et svar og gjør nøyaktig som hun selv vil, velger seg Vix som bestevenninne. Denne sommeren blir dem første av en lang rekke de to "sommersøstrene" tilbringer sammen. Men vennskapet opphører, men alikevel vil Caitlin ha Vix til å være forlover når hun skal gifte seg. 


Har du lest denne boken? Hva syns du i så fall?

Klem fra9 kommentarer:

 1. Har ikke lest den, så jeg ble selvfølgelig nødt til å reservere den på biblioteket nå... ;)

  SvarSlett
 2. Et bokskap MÅTTE jo du ha da!!!Bokskap ser flott og intelligent ut =) Jeg holder på med de 7 bindene til Moberg om Utvandrerne til Amerika. Jeg liker å lese litteratur som har tilknytning til sann historie. Personene i disse bøkene er jo for så vidt fiktive, men de forteller en sann historie likevel og gir et bilde av hvordan livet for mange var på den tiden. Synes jeg lærer mye av å lese disse bøkene. Nå ble de desverre pakket vekk av min kjære i et ubetenksomt øyeblikk fordi vi måtte gjøre noe oppussingsarbeid...og bøkene har havnet på loftet til svigermor. Jeg får prøve å lete fram hvilken av kassene de ligger i så vi kan fortsette lesingen. Mannen min og jeg leser nemlig ofte bøker sammen på senga, bytter på å lese høyt. Det er verdens koseligste avslutning på dagen!!

  SvarSlett
 3. Stilig! Ønsker meg bokskap jeg også, men det blir nok en stund til ennå.
  Den boka du har der har jeg ikke hørt om. Takk for tipset, Anette. :-)

  SvarSlett
 4. Flott med bokskap som holder støvet borte fra bøkene! Jeg elsker bokhyllene mine, men de er støvsamlere av dimensjoner! Hadde en rassia tidligere i år da jeg tok ut samtlige av bøkene mine og tørket støv av både dem og bokhyllene. Da ønsket jeg meg bokskap med dører istedenfor. Men så har vi plassbygde hyller i et eget bibliotek da, og det hadde kostet en liten formue å få dører utenpå. Så jeg får vel leve med støvet, og heller misunne deg skapet :-)

  SvarSlett
 5. For et nydelig bokskap! Gratulerer så mye! :) Et skikkelig bokskap står på ønskelisten min til jul, så jeg slipper å tørke støv hele tiden slik som det blir nevnt over meg. Også ser det jo så pent ut også! :)

  SvarSlett
 6. Åhh.. Så fint skap :) Er det blomster på "baksiden"?? :)

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med nytt bokskap:-)Det ble kjempefint!! Jeg og vil ha,men jeg har ikke plass til akkurat nå:( Boken har jeg ikke hørt om og er spent på hva du syntes om den. ha en fin kveld. klem Beathe

  SvarSlett
 8. Det bokskapet ser skikkelig fint ut! : ) Gratulerer~

  SvarSlett
 9. For et fint bokskap! Noe slikt ønsker jeg meg også, foreløbig må jeg nøye meg med overfylte bokhyller og støv...

  SvarSlett