onsdag 31. august 2011

Boktema fra A-Å #WTenk at det er september allerede! Dagen er torsdag og bokstaven er W på denne første dagen i mnd. Jeg har favorittboken min klar på denne bokstaven. Hva med deg? Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor.

Wedding Girl

Min favoritt på denne bokstaven er boken "The Wedding Girl" av Madeleine Wickham, og bokanmeldelsen min kan du lese her!


Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!
Klem fra


7 kommentarer:

 1. Jeg vet at i morgen blir en travel dag, derfor er dette innlegget postet tre minutter på tolv, og overskriften ble følgelig onsdag 13 august...fillern ;) Men bedre det enn at Boktemaet ikke kom før sent på kveld torsdag, ikke sant? Klem :)

  SvarSlett
 2. Ikke så lett med W. Men det ble da en bok, ihvertfall...

  SvarSlett
 3. Du vet at hvis du ser rett ovenfor der du skal trykke publiser innlegg, kan du trykke alternativer for innlegg? Der kan du endre dato og legge inn innlegg som skal publiserer automatisk når du vil :) Flittig brukt hos meg kan du si...

  SvarSlett
 4. Dette var ikke verdens enkleste bokstav, men jeg hadde heldigvis lest en bok på W. :-)

  Jeg begynte å tenke på noe annet i dag. W er jo ganske langt ute i alfabetet og hva skal jeg/vi gjøre når det er slutt på favorittbok-boktemaet? :-D Det betyr bare at du er en betydningsfull person i min bloggverden! :-)

  SvarSlett
 5. Det er bra :)

  Jeg har fått med meg at Kinsella skrivere under sitt virkelige navn men jeg har kun lest en bok av henne så langt og da en Shopaholic bok. Den falt dessverre ikke i smak hos meg, men jeg har en til Kinsella bok her, hun får en sjans til :)

  SvarSlett
 6. Ei bok som helt klart må på MÅ LESE listen ;-)

  Om du har lyst, så har jeg en dikt utfordring på bloggen min. Nytt tema hver uke ;-)

  SvarSlett
 7. Denne satt langt inne for min del; litt mye annet å styre med for tida. Men jeg landet til slutt.
  Takk for ditt boktips!

  SvarSlett