lørdag 20. august 2011

Morgenstemning med verdens fineste gave :)


En ny og spennende lørdagsutfordring har startet hos vakre Helene. Hun vil gjerne vite hva som er morgenstemning for oss bloggere. Jeg vil gjerne fortelle om en gave jeg fikk i går morges -på jobb faktisk - og som ga meg en fantastisk morgenstemning!!


Mitt kjære søskenbarn, Ina, som er helfrelst Liverpoolfan (akkurat som min mann) kom på jobb til meg i går med en gave hun hadde laget bare til meg. En nybegynner guide i hvordan være en ekte Liverpoolfan. Jeg har lenge vært litt "miljøskadd" og heia på L'pool uten å ha hatt peiling i det hele tatt. Men etter å ha besøkt byen og Anfield kjenner jeg nå at fotballinteressen er gryende og ekte,  og jeg gleder meg vilt til å få reise på kamp neste høst. Da blir det kjæreste/fotballtur på meg og min bedre halvdel.

Nå skal jeg kose meg med denne boken som bare er så utrolig proff - den skulle absolutt vært utgitt syns nå jeg!Her er Ingrid og jeg utenfor Anfield Stadion. Den guidede turen vi fikk inne på Anfield var en opplevelse utenom det vanlige. Historien satt i veggene og sammen med fans fra hele verden gikk vi med ærefrykt og ydmykhet rundt i de enkle, men ærverdige rommene. Selve fotballbanen var mye mindre enn jeg trodde, men like fullt helt fantastisk. Nå er det full nedtelling til neste besøk :)

Klem fra
13 kommentarer:

 1. Gratulerer som første menn ut! Nå er du historisk, hi hi! Så koselig å bli møtt med en flott gave på morgenkvisten!

  Flott løsning på oppgaven!
  Heleneklem

  SvarSlett
 2. Ja, jeg ble helt satt ut! Boken så helt utrolig proff ut, og det er MYE arbeid som ligger bak. Og tenk, bare for min skyld!!! Syns forresten dette lørdagstemaet er kjempebra :)

  SvarSlett
 3. For en nydelig gave :)
  Flott bidrag til utfordringen.
  Ha en fin dag.
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 4. Så gøy. Selv er jeg Stoke fan. Må jo nesten være det, når man heter Stokke til etternavn. He he. Ser mest på Norsk klubbfotball da, men min far har livet meg en fotballtur til England, så jeg venter i spenning.

  SvarSlett
 5. Så koselig når noen gjør noe ekstra bare for DEG!

  SvarSlett
 6. Utrolig koselig og flott gave du fikk. Kunne godt tenkt meg å lest verket hennes :)

  SvarSlett
 7. Så arti å gi gave når dein bi satt pris på :) Du førrtjent kvert eitt minutt som gikk te me å lag den! <3

  SvarSlett
 8. Hei vennen min! Nå har jeg endelig funnet litt tid slik at jeg har kunnet lest og oppdatere meg på bloggen din. :-) Siden sist ser jeg at du har delt flere gode boktips og fine bilder - kjekk lesing og koselig å titte. Du er flink, Anette!
  For en artig gave du fikk! Nå blir du en racer på L'pool til kjæresteturen deres neste år. Kanskje blir du skikkelig bitt av basillen også? ;-)
  Kos deg masse og ta vare på deg selv!

  SvarSlett
 9. Så spennende. Her er det Barcelona som gjelder som lag nr to, men det er jo selvsagt Aalesund som er toppen, men vi har lovt sønnen å reise å se Barcelona live, så det kommer vi nok til å gjøre. Det blir sikkert en opplevelse for livet

  SvarSlett
 10. Du er heldig :o) Flott gave å få, og særlig når den er laget spesielt for deg! Skjønner godt det ble god morgenstemning av denne overraskelsen:) Og så delig ha en slik kjæreste-tur å se frem til!

  Fortsatt god søndag, klem fra Ingrid Andrea

  SvarSlett
 11. En uventet gave, kan bringer morgenstemningen i top. Ha' en go dag *KLEM*

  SvarSlett
 12. Så fin gave!!!!
  Og en ting er sikkert... Eller to ting er helt sikkert:
  BRANN OG LIVERPOOL ER BEST!!

  SvarSlett