torsdag 4. august 2011

Boktema fra A-Å #S


Heisann, torsdag igjen og bokstaven "S" venter utålmodig på hvilke favoritter vi har å presentere :) Skriv et innlegg på bloggen din om din favorittbok på denne bokstaven. Link hit til siden min (obs obs, veldig viktig ;), og lån gjerne logoen min ovenfor! På denne bokstaven finnes det så utrolig mange godbiter, bare se her:

Siste dans for MatildaSafirblåSugar Queen

Men mitt valg faller i dag på denne fantastiske boken:

Saras nøkkel

"Saras Nøkkel" av Tatiana De Rosnay har satt dype spor i meg, og her kan du lese min anmeldelse av boken!

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!
Klem fra


10 kommentarer:

 1. God morgen Anette!
  I dag var det igjen vanskelig å velge seg en bok, men siden jeg har begynt et kjærlighets forhold til forfatteren av denne boken, måtte jeg bare velge den. :-) (Smoke and Mirrors av Neil Gaiman): Jeg hadde 5 all time high yndlingsforfattere og var fornøyd med det, men Gaiman snodde seg inn i hjertet likevel :-)

  Jeg har også lest Saras nøkkel. Det var en veldig sterk bok. Jeg sleit med å lese om gutten, så jeg leste deler av den litt overflatisk. Men den gjorde likevel et sterkt inntrykk.

  SvarSlett
 2. Ja, det er ofte flere gode titler til bokstavene og noen ganger er det vanskelig å velge :)
  Jeg fikk veldig lyst til å lese historien om Sara etter å ha sett anmeldelsen din!

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg. Saras nøkkel er en bok som setter dype spor. Jeg leste den lenge før filmen kom og det er en bok jeg ikke glemmer med det første.

  SvarSlett
 4. Ja, i dag var det vanskelig å velge, men jeg landet til slutt. På den ferskeste. Saras nøkkel er nok en "må-lese"-bok!

  SvarSlett
 5. Mamma maser hele tiden på meg om at jeg må få lest Saras nøkkel, og den ligger i bokhyllen. Jeg er nok bare ikke helt klar for sterke historier i sommer, så jeg venter til en regnværsdag i høst.

  SvarSlett
 6. Har Saras nøkkel i min bokhylle=)
  SV;New Zealand ser som et fint reisemål:) Tror den passer alt fra den eventyrlystne til den sporty=) Skal sjekke ut den boka, fikk veldig lyst å lese litt mer vampyrbøker .hehe.

  SvarSlett
 7. Saras nøkkel er virkelig en bok som setter spor.

  Andre gode bøker på S er "Samira og Samir" av Siba Shakib om den afghanske jenta som blir oppdratt som gutt. i tillegg til at historien er fasinerende, er boka utrolig godt skrevet. Nesten som poesi!

  En annen S-favoritt er Shantaram av Gregory David Roberts.

  SvarSlett
 8. Jeg har Saras Nøkkel men jeg har ikke lest den, men en av de du har som alternativ var faktisk min favoritt denne gangen. Samlepost fra meg, har ikke deltatt siden vi var på L(skamme seg).

  SvarSlett
 9. Jeg syntes Saras nøkkel var ok, men ikke så mye mer egentlig... med S er en vanskelig bokstav, så klarte ikke å bare velge en bok denne gangen.

  SvarSlett
 10. Hei Anette! Eg har akkurat funne bloggen din og syns det virka kjempespennande med boktema. Har linka til innlegget mitt og gleda meg til å følge dette vidare :-)

  Helsing Kristine

  SvarSlett