lørdag 3. mars 2012

Vårstemning - og en titt i bokhylla :)


Åh, så godt å våkne til sol og blå himmel! Bare noen snøflekker igjen og hvis man titter godt etter kan man skimte noen grønne gresstrå blant alt det gule! Frihelg og masse energi - i dag tror jeg jammen vi skal starte på det evigvarende prosjektet som har navnet "rydde på loftet".  Et uendelig antall sekker med klær har av uvisse årsaker flyttet sammen med oss fra hus til hus, og nå er det på tide å bli kvitt dem en gang for alle!!

Ellers har jeg spekulert litt på å starte en føljetong som heter "En titt i bokhylla" der jeg presenterer bøker jeg har lest for leeeenge siden, før jeg i det hele tatt visste hva en blogg var. Husbondens bøker har også plass der, så de blir presentert de også. 

Første bok ut er Liza Marklunds "En plass i solen". 

En plass i solen

Journalisten Annika Bengtzon sendes til den spanske solkysten for å dekke mordet på en svensk familie. Politiet tror først det dreier seg om innbrudd, men når også innbruddstjuvene blir funnet døde, stopper etterforskningen opp. Annika dras inn i et drama som inkluderer kokain, hvitvasking av penger og hevn gjennom generasjoner. Det viser seg at hendelser som skjedde i Nazi-Tyskland og på 50-tallet i Sörmland har betydning for dagens hendelser.


Bok nummer åtte i serien om journalisten Annika Bengtzon. Helt grei krim, ikke den beste jeg har lest, men godt lesbar allikevel. Har du lest den? Hva syns du i så fall?

Nei, nå er det tid for å starte ryddinga! Ha en super helg alle sammen :) 

Klem fra8 kommentarer:

 1. Du må no ikkje finn på å rydd i d her vakker været vi har i dag ;-).....men ha du først bestemt d så e d vel bærre å peis på sånn at du ikkje møsta løsta t å rydd ;-) :-)
  Lykke t me ryddeprosjektet :-)
  Klem fra Rita

  SvarSlett
 2. Lykke til med ryddinga:) Har ikke lest boken, men bilde var veldig fint:)"En titt i bokhylla" hørtes jo spennende ut, skal følge med:)

  Ha en riktig god helg!:)

  SvarSlett
 3. Har hørt om denne boken men ikke lest selv:-) Spennende med " en titt i bokhylla" skal også følge med! Ha en super helg Anette og kos deg med ryddingen!!! klem Beathe

  SvarSlett
 4. Kjempe fint med bok tips! Skal følge med " en titt i bokhylla" og skrive liste over bøkene jeg vil lese.

  SvarSlett
 5. Elsker Liza Marklund :) Har du lest hennes nyeste? :)

  SV: Ja vår er jo helt fantastisk <3 God lørdag søte Anette <3

  SvarSlett
 6. SV: Takk Anette :) Bilder av det nye kjøkkenet er lagt ut nå ;)

  SvarSlett
 7. Synes ikke den Liza Marklund krimen var blant de mest spennende nei...

  SvarSlett
 8. Det er overraskende godt å se våren!! Men allikevel er det så fiiint med snø på marka!

  SvarSlett