I helgen var det duket for vår halvårlige Ladies-night sammen med de flotte damene på jobben (vi samles, nyter god mat og drikke, skravler og ler) og jeg hadde fått for meg at jeg skulle lage Brownieskake. Jeg har nemlig blitt så utrolig inspirert av Manuelas blogg Passion4baking og nå var det endelig en anledning til å prøve ut en av oppskriftene.
Valget falt på Oreo Brownies, jeg trosset mine 10 000 tommeltotter og satte i gang. Og slik ser det ut når man gjør ting man ikke kan....
Sjokoladen og smøret har smeltet. Da er det bare resten igjen.....
Åh..oops...ble visst litt ivrig med sukkeret der!!
Note to self: sjekk at alt du trenger er rent FØR du begynner å bake..for eksempel bakebollene..
Oi, begynner visst å få dårlig tid. Her gjelder det å være effektiv!!
Heldigvis ingen flere uhell...kaken er i ovnen....
Og den ble innmari god. Faktisk så god at jeg måtte spise tre store stykker til frokost på søndag :)
Her kan du se hvordan det egentlig skal gjøres!!
Klem fra mesterkokken
"Another day in the office"... Det er veldig godt å se at vi er flere som er like vel forberedt og organiserte på kjøkken... ;-) Kaka så nydelig god ut!
SvarSlettDet så godt ut.....klemz deveny :-)))
SvarSlettså flink du er :)
SvarSlettnaaaaaaammmmmmm!!! øvelse gjør mester! kanskje du blir matblogger snart? hehe
SvarSlettNam, den så skikkelig go ut:)Kan jo bake du. Hehe, ser du e like rotete som meg også når det bakes. Godt å vite at det er flere av oss der ute:)
SvarSlettHEISANN så lurt!! Jeg baker vanlig brownies en del, men man kan bli lei av det meste etter ei stund - du er flink, du! Den frister!
SvarSlettDette så veldig godt ut <3
SvarSlettSV: Takk søteste Anette <3
Flink du er, =)
SvarSlettMorsomt :) Jeg vil også ha kake ...
SvarSlettEnjoy!
Pia xx
Hi-hi, nå måtte jeg smile litt her, men er sikker på at kaka ble god. Og veldig fint å lese at andre også kan ha små uhell på kjøkkenet ;-) Trur jammen jeg også skal prøve denne jeg også.
SvarSlettHahaha, et kjempeinnlegg :D Takk for god latter. Regner med at kaka ble kjempegod :)
SvarSlettResultatet er det som teller når vi baker, ikke kaoset underveis (som jeg er veldig kjent med! :-))
SvarSlett