fredag 23. mars 2012

Hurra :)

Tusen takk til fantastiske LadyLaLaura som tipset meg om hvor jeg kunne få tak i mitt eget vannmerke til å prege bildene mine med. Jeg har med vekslende hell prøvd å lage mine egne vannmerker og har slettes ikke vært fornøyd. Men nå har pipen fått en annen lyd, for på etsy.com fant jeg et nydelig et som passet meg perfekt. Med fotoredigeringsprogrammet gimp gikk det lett som en lek å legge det til :)

Ble det ikke fint? ;)


Ønsker alle en super helg! En ekstra varm klem sender jeg til Roffen og hans kjære Linda som akkurat nå kjemper sitt livs tøffeste kamp. Roffen har i lang tid hatt sterke magesmerter som ingen finner ut av. Istedet har han gått som en kasteball mellom ulike instanser og avdelinger uten nevneverdige resultater. Her kan du lese hans sterke historie. 


Klem fra

 

5 kommentarer:

 1. Så flott! Nydelig bilde også. :-)
  God helg, Anette!

  SvarSlett
 2. Kjempefint merke :)

  Nwåå! Tusen takk, vi ble rørt av disse ordene. Du er snill YNWA!!!

  SvarSlett
 3. SV: Høres ut somm en fin påske :) Påskelabyrinten på p1 vet ikke jeg hva er en gang??!! tell me ;) God fredag søte Anette <3

  SvarSlett
 4. Ja se der så fint vannmerke du har fått :) bare hyggelig å kunne hjelpe hverandre :) jeg vet ikke hvilken mail jeg har sendt deg på facebook?? kan ikke huske at jeg har gjort det?
  Uansett godt å høre at du får til det du skal få til hehe :)
  Ha ei fortsatt fin helg Anette :) klem fra meg

  SvarSlett