lørdag 31. mars 2012

Halleluja!!! Og en ny titt i bokhylla


Ja, her ser du grunnen til lovprisning og jubelrop så tidlig på en lørdags morgen: BLÅ HIMMEL!!!  Jeg kan ikke huske sist jeg så et så vakkert syn. Vi har hatt skjære monsunen her på Sør-Helgeland i en evighet, men nå er det håp om et par dagers...i allefall timer.... pustepause :)

Det er i allefall godt med påskeferie og sovemorgener. Vi skal kose oss hjemme i påsken; dra på turer, lese, se film, spille spill og ikke minst prøve ut en ny Quiz-bok som kom i posten for ikke lenge siden. Vi har prøvd den allerede..bare pittelitt altså...og er veldig fornøyde så langt. 

Quiz med Thomas

Vi tar en titt i bokhylla i dag også, moro å finne igjen bøker jeg ikke har tenkt på på lenge. 


Ville svaner er en gripende saga om en families liv og skjebne, men samtidig så mye mer. Gjennom sin egen, sin mors og sin mormors historie speiler den kinesisk-engelske forfatteren Jung Chang (f. 1952) alle de dramatiske omveltningene Kina har opplevd i vårt århundre. Dette er en familiesaga, et historisk skjebnedrama, et unikt stykke kvinnehistorie og et avslørende dokument om vår nære fortid.

Denne boken leste jeg for mange år siden og syns det var en helt fantastisk bok. Jeg er veldig glad i familiesagaer og "Ville svaner" er en av de bedre.  Har du lest denne boken? Hva syns du i så fall?

Da er det på tide å vekke husets syvsovere og komme seg ut i det fine været!!

Lørdagsklem fra


6 kommentarer:

 1. Åhh.. Høres ut som dere skal få en fin påske :)

  Jeg får besøk av min bror :) Vi skal kose oss med og grille, spille brettspill, på hytta osv.. :) Gleder meg..
  Så I går blei hybelen vasket. Så nå er jeg klar for besøk,kos og avslapping :)

  Ha en fin lørdag..

  SvarSlett
 2. Ja, det var litt oppholdsvær her en liten stund så jeg, men nå ble det jaggu tett med snø.... usj! Men, uansett så er det helg og påske og det nytes godt inne også ღ Ønsker deg en superfin helg, kos deg masse - stor klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Kos dere masse i påsken!:) Endelig litt blå himmel her også, et herlig syn etter uker med regn:) Takk for boktips også:) Ha en fin lørdag i sola:)

  SvarSlett
 4. Forsvant den blå himmelen gitt! En dag av hvert her nå, men det må vel bli skikkelig vår snart :) Her blir det også hjemmepåske. Får besøk av lillebror/onkel vi da, så vi driver nedtelling :) Jeg leste også "Ville svaner" for mange år siden. Husker ikke så mye av den, men husker at jeg synes den var veldig god :) Riktig god påske til dere! Kos dere masse :) Klem

  SvarSlett
 5. jeg er også glad i famiilesagear, og den boka har stått på ønskelista mi lenge :)

  Høres ut som du skal eire påsken som oss, og av erfaring så vet jeg at det er en god påske ;))

  ENJOY!!

  SvarSlett
 6. Jeg elsker quiz, året rundt også i påsken ;) Håper været holdt :)

  SvarSlett