tirsdag 17. februar 2015

Bøker lest i 2015 #8 "En herlig røre" av Janet EvanovichHVILKEN BOK? "En herlig røre" av Janet Evanovich

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Leseeksemplar fra Bastion Forlag

HVA HANDLER DEN OM? Møt den arbeidsledige Stephanie Plum: Hun er blakk, bilen er konfiskert, kjøleskapet er tomt og regningene bare hoper seg opp! I ren desperasjon tvinger hun sin fetter, kausjonsmegleren Vinnie, til å ansette henne som - av alle ting - dusørjeger! Forviklingene stiller seg raskt i kø for den ferske dusørjegeren, som ikke akkurat er vant til å måtte hanskes med sleipe og hardbarkede kriminelle. Tar hun utfordringen eller blir Stephanies første oppdrag hennes siste? 

HVA SYNS JEG? "En herlig røre" var virkelig et friskt pust. Stephanie Plum er en utrolig morsom karakter, og jeg humret og lo meg gjennom hele boken. Plum havner opp i de utroligste situasjoner som nystartet dusørjeger og er som katten; hun lander alltid på bena. 
Det er over 20 bøker i denne serien, og jeg håper de blir oversatt til norsk alle som en. For dette vil jeg ha mer av :)3 kommentarer:

 1. Nå ble jeg nysgjerrig! Serie? En utfordring i seg, men interessant.
  Takk for tips! :)
  Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 2. Du frister meg med denne. Jeg som egentlig har altfor mange bøker å lese fra før :-) Men jeg skal nå skrive den ned i alle fall :-)

  SvarSlett
 3. Jeg øyner raskt at dette er ikke min favorittsjanger, men Stephanie Plum høres jo ut som en jente med bein i nesa. Vil forresten forsøke å legge meg på samme linje som deg når det gjelder lengden på omtalene. Mine er alt for lange og omstendige, jeg elsker å lese korte omtaler! Du får følge med å se om jeg greier det :)

  SvarSlett