mandag 2. februar 2015

Bøker lest i 2015 #6 "Urørt!" av Radhika SanghaniHVILKEN BOK? "Urørt" av Radhika Sanghani

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Fra egen bokhylle

HVA HANDLER DEN OM? 

Hvordan bli proff FØR man har hatt sex?
Ellie er i tjueårene og hater å innrømme at hun antakelig er verdens eldste jomfru. Nå skal hun gjøre noe med saken. Hun går inn for å gjøre kropp og sjel klar til dyst, og hun får god hjelp av sin nye venninne Emma og nettopp-kommet-ut-av-skapet-venn Paul. Ellie oppretter en blogg for å få utløp for sine frustrasjoner. For hvordan skal hun lage rett frisyre nedentil? Velge passelig frekt, og ikke for horete, undertøy? Og vite hva hun skal gjøre når det endelig blir action?

HVA SYNS JEG? Dette er en lettlest og morsom bok som passer godt når man bare vil lese uten å tenke så mye. Jeg lo godt flere ganger og leste ut boken på et blunk. Jeg er kanskje litt for gammel til å være i målgruppen for denne boken, men man er jo ikke eldre enn man føler seg ;) Dette er den andre boken jeg leser i Cappelen Damms BookBitch-serie, og jeg kommer garantert til å ta en titt på den neste boken som kommer i slutten av mars!2 kommentarer:

  1. Min første tanke var at jeg nå rundet de 100. Føler sterkt at dette ikke er boken for meg :)

    SvarSlett
  2. Det er så fint med det at man ikke eldre enn man føler seg! :-) Jeg leser endel ungdomsbøker og må jo da kunne være litt ung på innsiden. Men jeg er kanskje ikke allikevel ung nok for denne :-)

    SvarSlett