mandag 29. september 2014

Nytt i Bokhylla #3


I uken som gikk ble det litt flere bøker i bokhylla, gitt :)

Den siste boken til Frode Eie Larsen, "Du skal lide", fikk jeg tilsendt fra Liv Forlag. Jeg har lest de tre tidligere bøkene om Eddi Stubb og likte dem kjempegodt, så jeg er fryktelig spent på denne. Etter andre omtaler å dømme er den like god som forgjengerne.

Fra Juritzen Forlag fikk jeg "Siste Samling på jentenes bensinstasjon" av Fannie Flagg. Hun er faktisk forfatteren av "Stekte, grønne tomater", så denne boken gleder jeg meg virkelig til å lese :)

"Sensitiv og Sterk" av Abrahamsson og Kirksæther kjøpte jeg på Ark i Brønnøysund hvor jeg jobber. For et par uker siden fikk jeg meg litt av en aha-opplevelse da fotografen Morten Kroghvold fortalte om sitt liv som hypersensitiv på God Morgen Norge. Jeg kjente meg igjen og har lest en god del på nettet om akkurat dette. Det er ingen tvil om at jeg er blant de ca 20% av befolkningen som er høysensitive, og så utrolig mye har falt på plass de siste ukene. Jeg har rett og slett blitt kjent med meg selv på en ny måte, og jeg er helt sikker på at denne boken kan hjelpe meg med å snu det som for meg har vært negativt, til noe positivt!


Ønsker alle en flott mandag og en herlig uke :)
2 kommentarer:

  1. Du skal lide er en fin bok. Siste Samling på jentenes bensinstasjon har jeg stående i hylla, men den har jeg ikke fått lest enda. Og Sensitiv og Sterk burde jeg og lese :-)
    Ønsker deg en fin dag, Anette!

    SvarSlett
  2. Oi, så spennende med Fannie Flagg-boka! Hun virker som ei herlig dame. Håper den faller i smak hos deg, for da skal du ikke se bort ifra at den havner i hylla her også, hihi! Ha en fin dag!

    SvarSlett