mandag 24. juni 2013

Revolveromtale - "Snømannen" av Jo NesbøHVILKEN BOK? "Snømannen" av Jo Nesbø

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Antagelig i bokklubben. Plukket den i allefall i egen bokhylle!

HVA HANDLER DEN OM? Seriemorderthriller. I en periode som strekker seg over flere tiår blir en rekke kvinner bortført og drept den dagen den første snøen faller. Harry Hole mottar anonyme brev om Snømannen, og etter hvert aner han en sammenheng mellom disse hendelsene. Bok nummer syv om politietterforskeren.

HVA SYNS JEG? "Snømannen" er både spennende og intens, men på slutten av boken fikk jeg en liten overdose av det hele. Litt for usannsynlig for min smak, men absolutt en lesbar bok!
5 kommentarer:

 1. Jeg er akkurat ferdig med Politi og skal prøve å få skrevet om den samtidig som jeg skriver om flere bøker jeg ikke har fått skrevet om, i helgen (Fantastisk setning :-D). Jeg trodde Politi umulig kunne være så bra som alle ville ha det til, men det var den. Jeg svelger all kritikk og joiner hyllingskoret :-)

  SvarSlett
 2. Jo Nesbø har jeg ennå til gode å lese, men jeg så filmen "Hodejegerne" for en stund siden og syntes den var bra. Helt sikkert på tide å få lest noen av bøkene, men hvilken vil du anbefale å starte med?

  SvarSlett
 3. En stund siden jeg leste denne, men likte den kjempe godt :)

  SvarSlett
 4. Denne hørte jeg som lydbok for mange herrens år sida. Husker knapt noe som helst av handlinga- og er ikke blant de som har sitret av spenning i påvente av Nesbøs siste.
  Hvis du vil "arve" Cecelia Aherns bok "En avtale med livet" kan du sende meg en e-post (beritblie-krøllalfa-gmail.com) med postadressa di så kan jeg sende deg den!

  SvarSlett