mandag 3. juni 2013

Mai 2013 - En oppsummering - Med linkefunksjon


I mai fikk jeg lest bare fire bøker. Men det bekymrer meg ikke det minste fordi lesegleden var desto større når jeg tok meg tid til å sette meg ned å lese. For meg er det kvalitet og ikke kvantitet som står i høysetet ;)


"Modershjärtat" av Katerina Janouch - Bok nummer fem i en av mine favorittserier. Den handler om den svenske jordmoren Cecilia og er bare helt fantastisk!! 

"Doña Maria" av Cecilia Samartin - I min jakt på bøker fra alle verdens land har jeg kommet til Cuba. Boken om Doña Maria er en sterk bok om hvilke lidelser Cubas befolkning har vært gjennom. Samartins beste bok etter min mening!

"Faen ta skjebnen" av John Green - Sterk bok om de to ungdommene Hazel Grace og Augustus som knyttes sammen i kampen mot kreft. 

"Full house" av Janet Evanovich - Månedens eBok. En feelgood og morsom bok om mangemillionæren og poloinstruktøren Nicolas Kaharcheck som faller hodestups for husmoren Billie Pearse. Her er det duket for både kjærlighet, intriger og en morder som sakte nærmer seg det forelskede paret. Jeg likte den kjempegodt :)

En mann ved navn Ove

Kun èn bok ble kjøpt denne måneden; "En mann ved navn Ove" av Fredrik Backman. Tilsendt fra bokklubben!


Disse bøkene har jeg fått tilsendt denne måneden. Jeg vant faktisk alle sammen i en giveaway hos supre Beathe og Beathesbokhylle :) 


Nå ser jeg fram til juni og herlig sommerlesning i (forhåpentligvis) solfylte dager :)

Jeg vet at det er mange som har liknende oppsummeringer i disse dager, og det er så gøy å hoppe rundt og titte på alle de flotte innleggene. Mange gode boktips å finne. I den anledning har jeg i dag lagt ut en linkefunksjon, så har du et oppsummeringsinnlegg er det bare å linke det her hos meg. Da slipper vi jo å gå glipp av innlegg, og kanskje finner vi nye bloggfavoritter også! Kjempehyggelig om du linker tilbake hit i innlegget ditt :)


Ha en flott lesejuni :)


8 kommentarer:

 1. Flott oppsummering Anette:) En bok i uken er ikke å kimse av heller, man skal ikke jage på for å få lest mest mulig på kortest mulig tid. Det skal være kos å lese og ikke et jag. Jeg tenkte at jeg må få lest de svenske bøkene etter hvert men det kommer alltid andre bøker "i veien" hehe.. Ønsker deg en fin dag og en fin lesemåned:)

  SvarSlett
 2. Så bra! Jeg skal vente til slutten av juni med oppsummering, da jeg hittil tar kvartalsvise oversikter over hva jeg leser. Så da må jeg huske på å bruke denne linken.

  SvarSlett
 3. En fin oppsummering! En mann ved navn Ove har jeg lest og falt helt pladask for. Det blir sagt den er morsom, men jeg synes den er mer enn det og har en sår tone i tillegg. Faen ta skjebnen står i lesehylla mi og jeg håper jeg snart skal få lest den. Jeg har hørt så mye fint om den.
  Ha en super dag, Anette!

  SvarSlett
 4. Fin oppsummering, og er enig i at det er kvalitet ikke kvantitet som er viktigst.:)
  Skal legge inn link, jeg. Flott at du har ordnet en slik funksjon til oss.:)

  SvarSlett
 5. Flott oppsummering. Det er ikke antallet som teller som du skriver. For egen del har det vært år der jeg ikke har lest 4 bøker i året engang. Dette året har vært det året jeg virkelig har tatt tak i lesingen igjen. Og det er så mye for meg å ta igjen. I tillegg har jeg masse "overskuddsenergi" pga av en jobb som fortsatt er ganske r...... Men det er endring på gang men det tar så laaaaaaang tid. Sånn er det med store omorganiseringer. Og da er lesingen utrolig bra å ha. Jeg leser så det freser.....Ha en fin uke!

  SvarSlett
 6. Veldig flott oppsummering og så koselig at
  du har kost deg med bøkene :) Takk for tips
  og omtale av fine bøker... Her har jeg ikke
  fått lest så mye som jeg skulle ønske. Har
  vært - og er litt nede for telling i det
  siste... Håper at godværet snart er tilbake,
  det var jo bare helt utrolig hvor fint det
  var i forrige uke *lykke* Ønsker deg en fin
  uke videre, stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Talet på bøker ein les - og type bøker - varierer gjennom livet. I enkelte periodar les ein mangt og mykje, til andre tider orkar ein knapt nok å opna ei bok. Slik er det berre.

  Veldig fint at du har opna for lenkefunksjon denne gongen også, eg har no redigert det inn i innlegget mitt.

  SvarSlett
 8. Fin oppsummering:) Virker som du har kosa deg med bøkene i Mai og fire bøker er jo kjempebra:) Skal prøve å huske linken, har planer å komme med en oppsummering etterhvert:) Ove boken håper jeg å få lest om ikke så alt for lenge, ikke dum bok ha i eie for jeg tror ventelista er lang på biblioteket:) Kos deg med juni lesingen!:)

  SvarSlett