torsdag 13. juni 2013

Blogghopp - Sommerlektyre

Hipp hurra for sommeren! Vi har hatt så mange flotte dager her nord at det er nesten ikke til å tro, og sommerdager betyr jo som kjent sommerlesning :) Anita med Anitasblogg arrangerer i disse dager en morsom blogghopp der temaet er vår sommerlektyre 2013. Jeg bruker aldri å planlegge lesingen min til punkt og prikke, men noen tanker har jeg jo gjort meg om bøkene jeg ønsker å lese i sommer!

Snømannen; roman

Ingen tvil om at jeg skal fortsette å lese bøkene i serien om Harry Hole!

Utrenskning; roman

Jeg har snart kommet til bokstaven E i mitt prosjekt som går ut på å lese bøker fra alle verdens land. Landet jeg har valgt meg er Estland, og denne boken tror jeg er fantastisk lesning!!

Fifty Shades Darker

Guilty Pleasures hører sommeren til. Jeg kjøpte denne i England i fjor høst, og nå er tiden kommet til å lese den :)

The Astronaut Wives Club: A True Story

Dette blir sommerens eBok. Denne boken forteller sannheten om kvinnene som trofast sto ved siden av noen av de største heltene i amerikansk historie!


Hvilke bøker skal du lese i sommer?

6 kommentarer:

 1. Gøy at du ble med på blogghopp :-) Jeg er allerede godt igang med Politi...

  SvarSlett
 2. Har kjøpt meg to bøker av Oksanen, men ikke denne... er spent på bøkene hennes.Nesbø nevner jeg ikke med et ord... det er nesten pinlig å ikke ha lest et ord den mannen har skrevet.

  SvarSlett
 3. Godt å se at du har et "edruelig" antall bøker på sommerens liste. Betyr at du skal gjøre masse annet gøy også. Jeg har kun lest Snømannen, ellers ingen av de andre bøkene. Fifty shades, frister fremdeles ikke :)

  SvarSlett
 4. Så gøy dette var:)
  Jeg har lest noen av disse..og så minnet du meg på Fifty Shades Darker:)
  Flott blogg du har:))

  SvarSlett
 5. Fine bøker dette... Oksanen står å vent hos meg, siden jeg enda ikke har lest noe av henne. 2014 kanskje?

  SvarSlett
 6. Fin liste for sommeren du har! Sofi Oksanen er jeg nysgjerrig på, har ennå ikke lest noe av henne. God sommer, og god lesing :)

  SvarSlett