tirsdag 18. juni 2013

Boken på vent :)Ukens bok på vent hos meg fikk jeg nettopp tilsendt fra det nyoppstartede Apropos Forlag. Boken heter "Bringebærpiken" og blir den neste boken jeg leser på iPaden/iPhonen (veldig snedig når man har små øyeblikk til overs - det er jo ingen som rynker på nesa når man titter litt ekstra på mobilen ;).Cassie er midt i feiringen av sin tiårs bryllupsdag, og har huset fullt av gjester, da hun oppdager at mannen er utro. Og ikke bare det; det viser seg at haner faren til den fire år gamle sønnen til hennes beste venninne. Sønderknust flykter hun fra en beskyttet tilværelse i det landlige Skottland. Kelly, Anough og Suzy, venninnene hennes fra skoledagene, bestemmer at Cassie skal bo hos dem etter tur, fire måneder hos hver i New York, Paris og London. Sakte men sikkert finner Cassie fotfeste i sin nye tilværelse, og skaper seg et liv fjernere og fjernere fra mannen som lovet henne evig kjærlighet. Bringebærpiken er en fengslende, romantisk og hjertevarm roman om vennskap og en ung kvinne på søken etter sine egne verdier, sine innerste ønsker og hvem hun egentlig er.
Hos flotte Beathe og Beathesbokhylle finner du flere bøker på vent :)


7 kommentarer:

 1. Åh,denne vil jeg også lese,har lest de to andre bøkene fra forlaget,Parfymehagen og Torsdager i parken-gode bøker på hver sin måte selv om jeg likte parfymehagen best av dem. Omtale på Torsdager i parken kommer torsdag...imorgen blir det giveaway på bloggen her så det er bare å følge med! Bringebærpiken skal jeg spørre pent om tenker jeg for denne tror jeg er midt i blinken for meg, og så likte jeg coveret godt.Ha en fin dag,Anette:)

  SvarSlett
 2. Ahhhh ja det høres ut som en lettlest bok som kanskje hodet vil gå med på nå i sommer mnd. Den jeg holder på med nå om energier osv går det heller trått med selv om temaet egentlig er spennende for den som leser :)
  Ønsker deg en hærlig tirsdag
  Klem fra Siv

  SvarSlett
 3. Den høres veldig fin ut :)

  SvarSlett
 4. Skottland og England interesserer meg, men tror nok ellers ikke denne boka er min kopp te.. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 5. Så fin bok å ha på vent:) Skal lese denne iløpet av sommeren. Høres ut som fin sommerlitteratur. Håper det ordner seg for henne, kan ikke være gøy å oppdage utroskap på selveste bryllupsdag. Må jo få vite hvordan dette går:)
  Ha en strålende dag!:)

  SvarSlett
 6. Høres ut som en fin sommerbok :)

  SvarSlett
 7. Ps: Du er blitt utfordret ;) http://www.sandlund.net/bookblog/2013/06/jeg-er-blitt-utfordret-mursteiner/

  SvarSlett