onsdag 18. april 2012

Mine favoritter

18 er mitt favoritt tall (kan det ha noe med at jeg er født den 18 november?) og fremover kommer jeg til å presentere mine absolutte favoritter den 18 hver måned. Det kan være alt fra favorittblogger, musikk, bøker, apps til oppskrifter, bilder og filmer. Først tenkte jeg på 18 favoritter den 18, men det kan jo bli litt ambisiøst, så vi får se hvor vi ender :)

Favorittblogger

Herlige Ina har den mest fantastiske bloggen du kan tenke deg. Full av vakre bilder og nydelige farger. Hver gang jeg besøker bloggen hennes blir jeg så glad og får lyst til å kaste alle de svarte klærne jeg har i skapet. Denne bloggen fortjener å bli alles favoritt! Her kan du kikke innom Ina. 


En utrolig flott lavkarboblogg med de nydeligste oppskrifter og middagsplan hver fredag som gjør at du aldri trenger å lure på hva du skal ha til middag. Oppskriftene er lekre og varierte og passer også for de som ikke følger en lavkarbo-livsstil.  Hanne og Kari besøker du her.

Favorittbok

Quiz med Thomas

Norges beste quizzer spør - og du svarer. Er du klar? Høsten 2011 stakk han av med seieren i QuizDan på NRK1. Nå har Thomas Kolåsæter laget en spørrebok som inneholder de aller beste spørsmålene hans. Boken byr på 2500 spørsmål om alt mulig: Geografi, historie, samfunn, kultur, sport og vitenskap, men her finner du også spørsmål om alt fra møbler, hunder og dataspill til biler, mote og skjegg. Quiz med Thomas favner bredt både i tematikk og vanskelighetsgrad. Ingen kommer til å klare alle spørsmålene, men alle kommer til å klare noen. Dette er boken som MÅ med når påskesekken skal pakkes

Denne boken fikk jeg tilsendt fra forlaget like før påske, og den er flittig brukt kan jeg love deg! Den inneholder både lette og vanskelige spørsmål og passer for alle i familien. Vi hadde mye quiz-moro i påskeferien og jeg anbefaler den absolutt til alle anledninger. Uansett om det er hverdag eller ferie :)

Favoritt Apps


Jeg liker å ha variert musikk på øret når jeg er ute og går, og med MuseBox får jeg akkurat det. Her kan man velge akkurat den musikksjangeren man liker best og deretter velge blant mange stasjoner som streamer favorittmusikken. Love it!!


Jeg kommer ikke utenom den nye dillen Instagram. Her kan man ta flotte bilder og selv velge hvilket filter man vil bruke, dele på blogg og facebook, følge andre via Instagram og selv opprette en profil som andre kan følge. Så gøy :)   

Favorittfilm

Warrior omslag
Tommy Riordan, en eks-marinesoldat med en tragisk fortid, vender tilbake til sin hjemby for å delta i historiens hittil største MMA-turnering. Han ber sin alkoholiserte far, som også har vært bokser, om hjelp til treningen, men Tommys distanserte bror Brendan, har også planer om å delta i turneringen. Brendan er en tidliger MMA-bokser, som nå forsøker å forsørge sin familie som skolelærer. Deres felles mål om å vinne turneringen driver enda en gang de to brødrene på kollisjonskurs, og midt i oppløpet til deres mest intense trening noensinne tvinges de til å konfrontere fortidens skjeletter i skapet.

Spennende og god action/drama om to brødre som plutselig står mot hverandre i den viktigste kampen i deres liv. At de kjemper i kampsportformen Mixed Marshall Arts gjorde filmen litt ekstra spennende. Anbefales!!

Favoritt Musikk
Nå har du sett mine superfavoritter den siste måneden! 18 mai er Mine favoritter tilbake, og jeg tar gjerne i mot tips hvis du har favoritter du syns jeg bør sjekke nærmere!!

Nå blir det på med turklær for å gå en lang tur sammen med hjertevenn Rita. Funderer litt på å starte 365 days of Instagram på bloggen, så vi får se om jeg får tatt noen fine bilder i dag!

Klem fra


13 kommentarer:

 1. Instagram tror jeg jeg må sjekke ut ved en anledning. Artig å lese om favorittene dine :) Ha en kjempefin tur sammen med Rita :) Klem

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig glad i Instagram men må si at jeg føler meg litt usikker på hva som vil skje nå fremover etter at Facebook kjøpte det opp.

  Mange flotte favoritter her, Anette :)

  SvarSlett
 3. Elsker Instagram og sangen <3

  SV: Økonomi sko er stedet :)

  SvarSlett
 4. masse bra favoritter, og fint innlegg:)

  SvarSlett
 5. Knallbra tema! Denne filmen må jeg sjekke opp. Elsker fighter -filmer så lenge fightene holdes på "bakken", altså ikke slik ninjamambobambo tull. Quiz boken skal jeg også skaffe. Quiz er sosialt og engasjerende, enig med deg i at det er kjempegøy!

  SvarSlett
 6. So nice,
  interesting post
  a lot of favorite
  stuff and very
  inspiring video
  clip.
  Exam Notes

  SvarSlett
 7. Likte innlegget:) Morsomt å se dine favoritter:) Besøkte Inas blogg, må si det var en skikkelig fin og fargerik blogg:)må besøkes flere gang:) Ha en flott dag!:)

  SvarSlett
 8. Du er min FAVORITT turvenninne , den 18. og alle andre dager ;-)

  Klem fra Rita

  SvarSlett
 9. Den 18. mars kom lillegull t verden, så no e 18 mett favoritt-tall og! <3 <3
  Vi gleda oss t "tante" kjæm på besøk igjen ;)

  SvarSlett
 10. kjempefint innlegg:-) Var innom Ina sin blogg og det var en fargerik og fin blogg som sikkert blir besøkt flere ganger, og lavkarbobloggen må jeg jo inn på nå som jeg er på gang igjen der.Ha en fin dag:-) Klem

  SvarSlett
 11. Dette liker jeg, og jeg gleder meg til å se neste måneds favoritter!!!

  SvarSlett
 12. Stilig tema Anette, eg skal følge med vidare den 18. i kvar mnd og få med meg fleire favoritter :-))

  SvarSlett
 13. Så artig, Anette! Du er så kreativ og flink til å finne på spennende bloggevarianter. Veldig spennende er det jo også å lese hva du foretrekker. Gleder meg til fortsettelsen! :-)

  SvarSlett