tirsdag 27. desember 2011

Sommerlig overraskelse i desember!


Desember har virkelig vært en stormfull måned, og selv om vi har vært heldige her i Brønnøysund og sluppet unna det verste, har det likevel vært nok uvær til at naturen blir helt forvirret stakkar. Mildværet har gjort at alt er helt omsnudd og i går morges oppdaget jeg plutselig det jeg trodde var hestehov i hagen. 3 juledag!!! 

Bilder ble tatt både i hagen og med den søte lille i juletreet for riktig å bevise at det var sant ;) Så sendte jeg som hør og bør seg et bilde til lokalavisen. Der fant de ut at det nok ikke var en hestehov, men derimot en løvetann. Ganske spesielt, syns du ikke?

What a sweet surprise we got yesterday when we found a bright yellow dandelion in our garden. I guess it's 6 months early...or late... ;)

Her er en link til BA-nett.

Romjulsklem fra


MM3


7 kommentarer:

 1. Ja det er mye rart vær ,og disse stakkars vårblomstene er nok ganske forvirret ja.
  Ha en fin dag , klem fra Marit.

  SvarSlett
 2. Wow.. Ja, det fårn si.. Blomster nå.. det er nok en sjeldent syn vil jeg tro..

  SvarSlett
 3. Så artig da:-) Ikke rart de stakkars blomstene blir forvirret med det været som er. Rosene mine var i full blomst i November. Romjulsklem fra Beathe

  SvarSlett
 4. Koselig med løvetann på juletreet ;) Ha en kjempefin mellomjul! Klem

  SvarSlett
 5. Here is Scotland we are also having very mild weather. It is hardly cold at all. The only problem is we are having lots of rain and wind. Yukk.
  Thanks for visiting and leaving your comment - I appreciate it :))

  SvarSlett
 6. Stilig da:) hehe.

  SV; Nei,fikk dessverre ikke noen av de bøkene.men fikk en annen en som jeg ikke hatt satt opp,som jeg ønsket meg og. Fikk "Warbreaker" av Brandon Sanderson det er en Sci-fi/fantasy bok:)

  SvarSlett
 7. God morgen!
  For en stund siden skrev du at du hadde fått ett lesebrett til bursdagen,jeg kunne godt ha tenkt meg å kjøpe meg ett lesebrett og lurte på om du var fornøyd med ditt og hvilket det event var?
  Klem fra nysgjerrigper:-))

  SvarSlett