onsdag 7. desember 2011

Julegavetips - "Et sted i nærheten" av Cecelia Ahern


Lurer du noen gang på hvor det blir av alt som forsvinner? Det har Sandy Shortt gjort siden hun var ti år og nabojenta Jenny-May ble borte. I virkeligheten var Jenny-May gatens slemmeste jente, men etter at hun forsvant  ble hun fremstilt på skjermen i de tusen hjem med sitt lyse hår og sine blå øyne som den reneste engel. Men så en dag forsvinner Sandy selv. Endelig får hun svar på noen av de spørsmål som har hopet seg opp i henne - og hun finner noe hun slett ikke hadde regnet med. 
 
Denne boken er den perfekte julegaven til noen du er glad i. En god venninne, en søster eller en annen du ønsker skal få en magisk opplevelse i julen. Cecelia Ahern skriver de nydeligste bøker, og denne er intet unntak. Jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg - jeg sukket henført, smilte, snufset litt og hadde små øyeblikk med intense frysninger på ryggen. En sjelden gang må jeg frem med markeringspennen for å fange spesielle setninger og avsnitt - i denne boken ble det mange rosa felt - hør bare her;

"It was as though by the time my tears worked their way from my heart to my eyes, they had evaporated and drifted into the air as sad vapours instead"


"It looked like it was taken in the seventies; it had the yellowy tint that could only be obtained by being dipped in time".

Jeg leste boken på engelsk - "A place called here", men jeg er sikker på at den er like nydelig på norsk. Og du! Hvis du ikke vet helt hvem du skal kjøpe den til, så gi den i gave til deg selv ;)
3 kommentarer:

 1. Tusen takk for boktips! Me har fleire lesehestar i familien, så bøker havner alltid under juletreet :) denne trur eg jammen eg vil kjøpe til meg sjølv! :)

  Ha ein super dag!
  Klem Helene

  SvarSlett
 2. Flott tips!
  Jeg bestilte den fra hovedbiblioteket med en gang!

  Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk for tipset Anette, har denne liggende og tror jeg skal begynne på denne i dag:-)

  SvarSlett