tirsdag 29. april 2014

Boken på Vent :)
En liten pike forsvinner fra et tog som nettopp har ankommet sentraljernbanestasjonen i Stockholm. Pikens far blir raskt mistenkt, og alle ressurser blir benyttet for å lokalisere ham. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for en dag å bli funnet av mannen som hun først trodde var den prinsen og befrieren hun hadde ventet på helt siden barndommen. Hun vet bedre enn noen andre hvorfor piken er forsvunnet, og enda en gang forbereder hun seg på å flykte. Etterforskningen ledes av den legendariske politimannen Alex Recht. Ved hans side den ivrige kriminalbetjenten Peder Rydh, og ikke minst den sivilansatte etterforskeren Fredrika Bergman. Hun som skulle bli fiolinis,t men i stedet havnet i politiet og tvinges til å kjempe i motvind når hun forsøker å få etterforskningen bort fra det første sporet man har fulgt. Samtidig vokser saken og ondskapen blir mer utstudert. Etterforskningsgruppen må raskt komme opp i gjerningsmannens tempo før ytterligere liv går tapt. Hvor mye tid har de egentlig på seg før han gjør sitt neste trekk? Og hvem er kvinnen som figurer som en skygge i etterforskningens utkant? Er det henne man må finne for å få den siste brikken til å falle på plass

Jeg har lest en god del krim i det siste, og er litt mettet. I allefall for en liten stund. Når jeg får trangen til litt krim og spenning igjen er dette boken jeg skal lese. Jeg har ikke lest noen bøker av denne forfatteren før, og gleder meg til å stifte bekjentskap med henne :)

Ha en deilig tirsdag, klem fra


PS - finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle 


9 kommentarer:

 1. Jeg har akkurat lest de to siste bøkene til Kristina Ohlsson, og i begge pekes det tilbake på denne saken! Spennende å sjå om du liker denne, av de to jeg har lest, var dena ller nyeste desidert best! Anbefaler virkelig "Papirgutten", men det er sikkert greit å lese denne her først ;o)

  SvarSlett
 2. Linda Ohlsson har jeg veldig lyst til å stifte bekjentskap med. Jeg har absolutt ikke fått lest så mye krim som jeg hadde tenkt i påsken, men da har jeg litt å gå på :-)
  Ha en glad dag :-)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg lest (endelig en som ikke trenger å bli puttet på skal-lese-listen :-)) Jeg har også nettopp lest den siste i serien. Det er fine bøker :-) Ønsker deg en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Har ikke lest noe av Ohlson enda.. spent på hva du synes. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 5. Denne vekte nysgjerrighet hos meg. Regner med at en vakker dag har jeg vært på biblioteket og hentet den hjem.

  SvarSlett
 6. Er spent på hva du syns om den når du bestemmer deg for å lese den.

  SvarSlett
 7. Ohlsson har jeg heller ikke lest, men får Paprirgutten i dag, så da setter jeg i gang med den :) Takk til Berit for rask gjennomgang av boken som kommer før :) Denne er vist enda før der igjen, så den får jeg la glippe :)

  SvarSlett
 8. Har ikke lest noe av forfatteren før, men jeg har begynt å samle på bøkene hennes men mangler blant annet denne. Du lager alltid til så fine bilder,Anette:-) Ha en fin ettermiddag!:-) Klem

  SvarSlett
 9. Denne såg spennande ut - tips notert! Eg har også hatt ei laaang krimpause men kjende at krimlysta kom sterkt tilbake når det nærma seg tid for påskekrim. Det vert nok eindel krim innimellom framover. God fornøyelse :-)

  SvarSlett