mandag 21. april 2014

Mandagstema - Påskemat :)Jeg har ikke vært med på Mandagstema siden september 2012 (!), så nå er det jammen på tide å hive seg med igjen :) Temaet denne uken er Påskemat, og det har det absolutt vært mye av de siste dagene. Her kommer et lite knippe bilder av maten som har vært på bordet påsken 2014.


På Skjærtorsdagen dro vi på "harrytur" til Hemavan i Sverige, og på en koselig restaurant spiste vi fra en herlig buffet, og ble mer enn stappmette. Langfredagen kom med strålende vær og vi dro på tur med pølser, brød og annet godis i sekken. På påskeaften hadde vi Quiz-kveld og da sto Oboy-kake og potetgull på menyen.

I dag skal vi lage svinefilet med deilig tilbehør, men først en gåtur rundt det vakre fjellet vårt, Torghatten. Ønsker alle en strålende andre påskedag, klem fra
PS finn flere flotte matbilder på Mandagstema hos Helene

7 kommentarer:

 1. Ble sulten av disse bildene her,Anette!:-) Her blir det nok en innedag, herlighet jeg er blitt en skikkelig "innepike" altså! Høres ut som dere har hatt en fin påske :-) Ha en fin 2.påskedag:-)

  SvarSlett
 2. Nå har jeg akkurat spist et par aldeles nydelige havre Wasa med brunost, men nå ble jeg litt fysen på noe godt, igjen, Anette ;) NAM!

  SvarSlett
 3. Åhh, så mycket gott du visar!

  SvarSlett
 4. Lite grillande, lite chips och lite sött. Det var verkligen mycket gott samtidigt och jag blev lite hungrig igen.

  SvarSlett
 5. Så mycket gott du ätit! Den där oboy-kakan blir jag nyfiken på, är det något recept du kan bjuda på?
  Och så hoppas vi att det blir ännu mer sol, mer och mer och mer!

  SvarSlett
 6. Heisann!

  Godt det er en del dager mellom jul og påske så vi ikke blir lei av marsipan og sjokolade, mektige middager og smakfull drikke....
  Nå er det bare å se framover, bevege seg mye og bli kvitt det overflødige. Ut i sola og få massevis av d-vitamin.
  Blir du med på BSW 4. mai???

  SvarSlett
 7. Men så gott det ser ut att vara :)

  SvarSlett