onsdag 28. august 2013

Ukens Fotofavoritt #3På søndag hadde vi en helt fantastisk sensommerdag, og vi dro ut på fisketur. Det ble ikke så mye fisk på oss - faktisk ikke en eneste en, men blinkskuddene med fotoapparatet var mange. Min fotofavoritt denne uken er slettes ikke av de beste jeg har tatt, men jeg klarte endelig å fotofange en øyenstikker mens den fløy. Jeg syns disse skapningene er fantastisk vakre, og prøver alltid å få tatt bilder av dem, men de er jo så raske!! Så slenger jeg med et bilde av meg selv som husbonden tok. For en stil, ha ha ;)Hva var din fotofavoritt i uken som gikk?

Went fishing on Sunday, but all I caught was the photo of a dragonfly :) 


Dette må du gjøre for å være med på Ukens Fotofavoritt:
*Lag et innlegg på bloggen din der du presenterer din fotofavoritt fra uken som har gått. Det må være du selv som har tatt bildet.
*Link hit til denne siden i innlegget ditt. Bruk gjerne logoen min ovenfor.
*Sett deg på linklisten her hos meg. 
*Kanskje vi finner både nye fotofavoritter og bloggfavoritter :)


Klem fra7 kommentarer:

 1. Hi Anette! Thank you for coming by Passage Paradis and leaving a nice comment. Glad you liked the post. (And glad that people who like books also like what I do over there.) Do enjoy your Fall! (I like mine better now that I spend it in Los Angeles!) All best!

  SvarSlett
 2. Øyenstikkere er fantastisk fine!! Og når de står på fingeren din, kjenner du akkurat som om de har sugeproppføtter!!! Der vi bodde før, var det mange, men ser de sjelden nå for tiden... Flott bilde!! Og fisketur uten fiskelykke kjenner vi til....! Godt med fint vær på slike turer da!!

  SvarSlett
 3. Ah ha! Oh do show us your past in the candy store as well Anette
  Lovely!

  SvarSlett
 4. Laget innlegget i går, og glemte å poste det her...! Skjønner??! Gjort det nå da...

  SvarSlett