onsdag 21. august 2013

Fotoutfordring - Ukens Fotofavoritt #2
Ny onsdag og jeg har gledet meg til å vise frem ukens fotofavoritt! På søndag var jeg på tur i Torghatten, Brønnøysunds vakre landemerke. Sammen med husbonden, Ingrid på elleve pluss søsteren min og Iver på 5 år tok vi den friske trimturen opp til Torghatthullet og som alltid var det et mektig og vakkert skue. Jeg brukte kameraet flittig, men det var faktisk et mobilbilde som ble favoritten denne gangen. Ser du hvor små vi blir mot det store fjellet?


Hva var din fotofavoritt i uken som gikk? 


Dette må du gjøre for å være med på Ukens Fotofavoritt:
*Lag et innlegg på bloggen din der du presenterer din fotofavoritt fra uken som har gått. Det må være du selv som har tatt bildet.
*Link hit til denne siden i innlegget ditt. Bruk gjerne logoen min ovenfor.
*Sett deg på linklisten her hos meg. 
*Kanskje vi finner både nye fotofavoritter og bloggfavoritter :)


Klem fra

7 kommentarer:

 1. Kjempekult bilde :-) Ser ut som noe som kan bli brukt i en reklame. Råfint :-) Smile smile nå, men det var et veldig fint bilde.

  SvarSlett
 2. Foreldrene mine har bilder av seg selv som nyforelskede på Torghatten. helt siden jeg var liten og så det rare fjellet med hull i har jeg hatt lyst til å dra dit :-)

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde!:) Har dessverre lite fine bilder å vise til for tiden, har vært en dårlig fotograf i det siste. Men kanskje jeg kommer å delta en gang:)

  SvarSlett
 4. For et fantastisk bilde! Snakk om proposjoner! Tøft! :)
  Sikkert en flott tur!

  SvarSlett
 5. Nydelig!! Dit vil jeg også en gang!!!.... Spennende konsept du har laget, så får vi se om flere finner veien etter hvert;0) Jeg har i hvertfall kastet meg på med favorittbilde!!

  SvarSlett
 6. Stilig bilde,Anette!:) Jeg er heller ikke flink å knipse bilder men fikk tatt noen i dag og da slenger jeg meg med denne gangen!

  SvarSlett
 7. Så flott bilde, Anette! Jeg er litt forsinket med innlegget mitt grunnet pc-problemer, men det er på plass nå :)

  SvarSlett