onsdag 14. august 2013

Fotoutfordring - Ukens Fotofavoritt
Alt går i bølger her i livet, og slik er det også med blogging. Jeg har nettopp hatt en ordentlig blogg- og lesepause, men er nå tilbake for fullt og det kjennes herlig. For et par år siden var det foto som sto i fokus og det var nok mer foto enn bøker det ble blogget om. Men det er jo bøker som står mitt hjerte nærmest og det er bøker som skal ha den største plassen her hos meg.  Allikevel har jeg lyst til å vie en dag til foto her på Bokbobla og i dag prøver jeg meg på et lite forsøksprosjekt; "Ukens fotofavoritt" der alle kan være med.  Det går ut på å vise favorittbildet fra uken som har gått. Det kan være hvilket som helst motiv, gjerne Instagram, kriteriene er bare at man har tatt det selv iløpet av den siste uken.

I morgen har flotte Petunia sitt siste Himmelsk på en god stund. Hun har gjort en fantastisk jobb i lang lang tid, og vi er mange som kommer til å savne henne. Kanskje "Ukens Fotofavoritt" kan være til trøst for noen til Petunia kommer tilbake (det både håper og tror jeg at hun gjør).

Her er min fotofavoritt fra uken som gikk


En ekte bokfrokost på terassen med hjemmelaget iste, toast med avocado og tomat og en bok som bare venter på å bli lest. Nå har jeg kommet et godt stykke ut i "Så lenge det er stjerner på himmelen" av Kristin Harmel og den er helt fantastisk :)


Dette må du gjøre for å være med på Ukens Fotofavoritt:
*Lag et innlegg på bloggen din der du presenterer din fotofavoritt fra uken som har gått. Det må være du selv som har tatt bildet.
*Link hit til denne siden i innlegget ditt. Bruk gjerne logoen min ovenfor.
*Sett deg på linklisten her hos meg. 
*Kanskje vi finner både nye fotofavoritter og bloggfavoritter :)Klem fra

8 kommentarer:

 1. Herlig bilde og flott blogg, skal titte innom igjen ja! Kommer du på bokbloggtreffet?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Nei, det blir nok ikke bokbloggtreff på meg selv om jeg har innmari lyst. Vi skal nemlig til England den første helgen i oktober, så da er det dessverre ikke rom for flere reiseutskeielser ;)

   Slett
 2. Jepp! Dette har jeg lyst til å være med på! ;-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du er i gang igjen med en ny utfordring,Anette:) Veldig fine bilder både av bokfrokosten og utfordringen, du er flink! Har ikke noen gode bilder liggende fra den siste uken men skal se om jeg får laget et innlegg til helgen. Ha en herlig kveld:) klem

  SvarSlett
 4. Dette kan jeg tenke meg å være med på, det blir om onsdagene da? Jeg kommer til å savne Himmelsk, selv om jeg ikke har vært så aktiv der den siste tiden, men håper Petunia velger å la det gjenoppstå en gang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du har lyst til å være med :) Ja, det blir på onsdager - torsdager er liksom himmelske de - uansett om Petunia har pause eller ikke ;)

   Slett
  2. Da skal jeg nok være klar i neste uke, hvis pc-en min er tilbake fra verkstedet. Den jeg låner nå tillater ikke at jeg skriver en eneste bokstav i innleggene!

   Slett
 5. Hørtes fint ut å være tilbake. Og spennende med en ny utforddring. :)

  SvarSlett