torsdag 9. februar 2012

Boktema - Den morsomste boken jeg har lest

 

Er det ikke deilig med lysere dager og små hint om at våren lurer rundt neste sving, selv om det fortsatt er vintervær? Den andre torsdagen i februar er her, og jeg vil vite hvilken bok som er den aller morsomste du har lest. Hvilken bok har du bare gitt deg hen til og ledd og ledd av? Skriv et innlegg på bloggen din om dette temaet, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og bruk gjerne logoen ovenfor. 
 


Det blir sagt at bilder sier mer enn tusen ord. Vås, mener forfatter Sigmund Falch. Et bilde kan kanskje mumle litt forsiktig i krokene, men det er først når det får hjelp av ordene at det virkelig taler med klar og tydelig røst! I denne boken setter Falch ord til gamle bilder på sin måte. Resultatet har blitt overraskende og morsomt - til tider nesten absurd. Gjør det klar for en god latter!

Denne boken kom jeg tilfeldig over på Ark her i Brønnøysund rett før jul. Jeg bladde litt i den og i et lite sekund sto jeg som et spørsmålstegn før jeg virkelig oppfattet det jeg hadde sett og lest. På den ene siden et gammelt bilde, på den andre siden en helt absurd tekst som på utrolig vis passet perfekt til nettopp dette bildet. Jeg lo og lo og da mannen min kom for å se hva det var jeg lo av fikk vi helt latterkrampe begge to. Vi gikk ut av Ark med tre eksemplarer av boken; to julegaver og selvfølgelig et eksemplar til oss selv. 

Nå ønsker jeg meg de andre bøkene i samme serien, og anbefaler "Redlight Setesdal" på det sterkeste :D

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:

*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra

 13 kommentarer:

 1. Tusen takk for tipset! Har skrevet om en annen bok i den serien jeg, men skal jaggu være på utkikk etter den du nevnte også. Fint boktema Anette, ha en fin Torsdag:-)

  SvarSlett
 2. Er med i dag også :-) Gleder meg til å se andre morsomme bøker i morgen, for nå reiser jeg til England for å se på gravemaskiner.

  :-)

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en bok jeg må få tak i! Takk for tips!

  SvarSlett
 4. denne må jeg kikke nærmere på... Kan kanskje være et supert gavetips også?

  SvarSlett
 5. Tusen takk for tipset, Anette! Jeg kikket såvidt på forsiden av denne boken da jeg var i bokhandelen for litt siden. Kanskje jeg skal se etter den på biblioteket i dag?

  SvarSlett
 6. Takk for boktips, det var ny bok for meg, kanskje jeg må kjøpe den for å gi den i gave:)Morsomt tema, men jeg måtte faktisk tenke lenge før jeg kom på no bok:)

  SvarSlett
 7. Morsomt.. Sett boktemaene nevnt på diverse blogger nå :) Og tenkte det var på tide jeg tok meg i sammen og ble med :)
  Kjempe morsomt.. Bra tema :)

  SvarSlett
 8. Denne så veldig morsom ut. Det hjalp meg også til å tenke utenfor romansjangeren på denne ukens boktema. Jeg synes nemlig det er vanskelig å finne veldig morsomme romaner jeg har lest. Kanskje jeg får noen gode tips nå:-)

  SvarSlett
 9. Virker som en flott og morsomt bok:)Skal se å få laget innlegg på bokbloggen min:)

  SvarSlett
 10. Der har jeg deltatt:) Ha en fin torsdag videre Anette:D

  SvarSlett
 11. Da har jeg lagt meg til også;)

  SvarSlett
 12. Da er jeg med for første gang. Har tenkt på det før, men ikke kommet så langt.

  Boka du nevner skal jammen jeg se etter også, det høres fornøyelig ut.

  SvarSlett