onsdag 30. november 2011

Dagen før dagen....


Det er den siste dagen i november, og alle hjerter gleder seg til i morgen. Snart henges julekalenderen opp, bare en siste finpuss nå så er 2x24 pakker klare. Jeg regner med at det ikke blir noe problem å få opp barna på morgenen denne måneden ;)  

Ekstra koselig var det å få en overraskelse fra Ingrid. Sammen med bestemor har hun laget julekalender til oss voksne. Vi får trekke hver vår dag, og på lappen står det ting Ingrid skal gjøre. Jeg tror vi gleder oss like mye alle tre :)

Ha en deilig onsdag alle sammen

Klem fra

6 kommentarer:

 1. ÅÅH, så koselig, sånn kalender vil jeg også ha:-) Ha en super siste dag i November Anette:-)

  SvarSlett
 2. Jeg gleder meg veldig til Nissene over skog og hei i morgen :D

  SV: Hahahahahaha. Herlig regel ;) Den skal jeg begynne å leve etter også ;)

  SvarSlett
 3. Her er også adventskalenderen så og si ferdig. Med 3x24, blir det litt å organisere, men jeg har ikke hjerte til å ikke lage noe til de to eldste så lenge de bor hjemme. Selv om de er 17 og 19.

  SvarSlett
 4. Koselig med adventskalender, husker jo at det var veldig stas som liten! Men begynner å bli noen år siden jeg hadde en nå ;) Morro at dere voksne også har fått en variant!

  SvarSlett
 5. koselig med sånn kalender. Mine barn er voksne,18 og 19 år,men pakkekalender skulle de ha:)I år ble det 3x24,den eldste har flyttet,og hun deler hybel med en venninne,så da måtte man jo lage til begge de. Pluss den jeg har hjemme:)

  SvarSlett