lørdag 31. august 2013

August 2013 - En oppsummering - Med blogghopp

For en fantastisk lesemåned august har vært! Hele åtte bøker har jeg lest og det er mye mer enn forventet. De aller fleste av dem har vært superbra og det er det aller beste :)


"Hevneren" av Jan Erik Fjell - Bok nummer tre om politietterforskeren Anton Brekke. Månedens første innertier!!

"Så lenge det er stjerner på himmelen" av Kristin Harmel - Nydelig bok om Hope som reiser til Paris for å finne ut mere om sin bestemors ukjente fortid - og om kjærlighet som aldri dør. Innertier nummer to!!

"Tschick" av Wolfgang Herndorff - En bok om en annerledes road-trip i Berlin. Sprek ungdomsbok.

"Time Between us" av Tamara Ireland Stone - Min absolutte favorittbok denne måneden. Anna og Bennett reiser i tid og faller pladask for hverandre. Men kan kjærligheten vare? 

"Malstrømmen" av Frode Granhus - Spennende krim, men når ikke helt opp til den forrige boken jeg leste av samme forfatter, "Stormen". Her er et sammendrag av boken: Landegode utenfor Bodø: Et uhyggelig skrik tiltrekker seg oppmerksomheten til to unggutter som leker på svabergene. I vannkanten finner de en mann - lenket fast med hendene i det iskalde vannet. 

Ved kysten av Bergland, om lag 30 mil nord for Bodø, flyter en porselensdukke i land. Det gamle ekteparet som finner den, synes den varsler om ufred, men for den nyinnflyttede lensmannsbetjenten Niklas Hultin fortoner dukkefunnet seg som barnemat etter jobben i hovedstaden. Etter hvert sprer uhyggen seg, og en dag blir en kvinne funnet bevisstløs i strandkanten, ikledd lignende kjole som dukken ... 

"Forestillinger om et hjem" av Linn Rottem - Denne boken er forfatterens debut, og ekstra spesielt for meg er det at hun kommer fra Brønnøysund. Vi har lest denne boken i lesesirkelen jeg er med i , omtale kommer senere - etter at vi har hatt neste møte :)

"På bedringens vei" av Marie-Sabine Roger - Innertier nummer tre - en bok om Jean Pierre som etter en fallulykke ligger på sykehus og bestemmer seg for å skrive historien om livet sitt.

"Og fjellene ga gjenlyd" av Khaled Hosseini - Denne månedens eBok var fantastisk lesning, men den manglet inderligheten til "Drageløperen" og "Tusen strålende soler". Enkelte deler av boken syns jeg var utrolig bra, andre deler var rett og slett kjedelig. 


Fire bøker mottatt i august. De tre øverste fra Silke forlag, den nederste fra Schibsted. Ingrid Elfbergs bok har jeg lest på svensk, og den anbefales virkelig!!


Tre bøker ble kjøpt denne måneden, og Time Between Us har jeg allerede lest. Så da er det bare å glede seg til de to andre :)

Jeg vet at det er mange som har liknende oppsummeringer i disse dager, og det er så gøy å hoppe rundt og titte på alle de flotte innleggene. Mange gode boktips å finne. I den anledning har jeg i dag lagt ut en linkefunksjon, så har du et oppsummeringsinnlegg er det bare å linke det her hos meg. Da slipper vi jo å gå glipp av innlegg, og kanskje finner vi nye bloggfavoritter også! Trykk der det står "get the InLinkz code" og lim koden inn i blogginnlegget ditt for å være med på blogghoppen!


get the InLinkz code

8 kommentarer:

 1. Jeg har lest 4 av bøkene dine, med "Og fjellene ga gjenlyd" som absolutte favoritt. Ser ut som vi skal lese noen av de samme bøkene i september også :) Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 2. Hei Anette! Angåande inlinkz: Legger du inn koden i sjølve innlegget? *ikkjegjortdetteførmenvillære*

  SvarSlett
 3. Flott oppsummering Anette og du har fått lest mye! Jan Erik Fjell sine bøker har jeg ikke lest ennå, jeg må fremdeles få takk i Tysteren først. Time between us ble jeg veldig nysgjerrig på.

  SvarSlett
 4. Åtte bøker er bra! Dobbelt antall av mine :)
  Jeg har ikke lest noen av de du har på listen, men flere kan jeg godt tenke meg, særlig "Og fjellene ga gjenlyd". God helg videre!

  SvarSlett
 5. For en fin lesemåned :) Jeg gleder meg til å lese Og fjellene ga gjenlyd :)

  SvarSlett
 6. Så lenge det er stjerner på himmelen er en vakker bok, en av mine favoritter i den sjangeren :)

  SvarSlett
 7. Fin oppsummering. Tror ikke jeg har lest noen av dem. Kanskje noen av dem havner på min leseliste :)

  SvarSlett
 8. Har lest Malstrømmen som jeg likte godt--_:) Fin oppsumering. Spent på Khaleid Hossein sin bok, den har jeg med på ferie..

  SvarSlett