torsdag 25. april 2013

Bokfrokost :)Frokostblanding, fullkornsputer fylt med røde bær. Namnam :)

"Tills döden skiljer oss åt" av Ingrid Elfberg.


I dag blir det hjemmedag med husvask og rydding. Dagene er fylt av forberedelser til konfirmasjon neste lørdag, og hver dag frem til da er nøye planlagt ;) Kristian skal konfirmeres borgerlig, og det er utrolig rart å tenke på at tiden har gått så fort. Selv om det er mye å gjøre, og mye å huske på er det fryktelig gøy og vi gleder oss til å samle familien og feire dagen sammen :)
4 kommentarer:

 1. Ser ut som en herlig frokost. Her blir det også husvask i dag som vanlig en torsdag og så blir det litt konfirmasjonsforberedelser. Victoria skal også stå borgerlig med seremoni i Grieghallen neste lørdag,det er mye å huske på og mye som skal ordnes meg kjempekoselig er det. Skal jo i ilden neste år også når Joachim skal stå,men da er jeg ferdig:P Ha en fin torsdag,Anette:) Klem

  SvarSlett
 2. De fullkornsputene så gode ut! (Jeg er på slankekur, all mat ser fantastiskt god ut :-D)
  Takk for hyggelig mail, forresten. Det var et godt råd du ga meg, så nå skal jeg tenke litt på hvordan jeg skal bruke kartet :-)
  Neste lørdag og søndag skal et tantebarn konfirmeres (2 stk altså!). Da ligger selvfølgelig ikke ansvaret på meg, men det er alltid en masse ting å hjelpe til med :-)

  SvarSlett
 3. Herlig frokost! Høres gøy ut med konfirmasjonsforberedelser - selv om det er mye å planlegge og gjøre i stand. Jeg har en femtenåring, men han har bestemt seg for ikke å konfirmere seg så hos meg blir det ingen selskapeligheter :)

  SvarSlett
 4. Ser ut som en toppenfrukost! Gott att äta och en bok att läsa, det kan ju inte bli bättre ;)

  SvarSlett