onsdag 10. april 2013

Bokfrokost :)"Et lite sidesprang" av Denise Rudberg

Potetomelett, serranoskinke, druer, lettrømme og Rye-snacks

Cola Zero


Hvordan var din frokost i dag? Inneholdt den en bok?

8 kommentarer:

 1. Ja :) Kaffe og "Hypnotisøren"...
  Hilsen Irene

  SvarSlett
  Svar
  1. Så spennende at man nesten glemmer å spise ;)

   Slett
 2. Det er egentlig ikke ofte jeg leser og spiser samtidig, men i dag ble jeg oppslukt av "Mysteriet" og MÅTTE lese den ferdig. på menyen stod det trauste grovbrødskiver, te og pepsi max. Dette så skikkelig godt ut,Anette:)

  SvarSlett
 3. Ja, egg, grovbrød med Chorizo, juice og kaffe latte. Og "Åpne sår" av Gillian Flynn.

  SvarSlett
 4. Frokosten min var ferskpressa juice med greens og havregrøt med blåbær. Sitter nå med kaffe. Har fått tre bøker i posten, som jeg jar bestilt påcdon.com til lesesirkelen. Til fyret av Virginia Wolf og Røda rommet med Strinberg. Fikk også Mammas Svik av forlaget, så jeg har kikket i dem samt lest adresseavisen som kom i posten i dag også. Der fant jeg en leilighet jeg har kikket på nå, og nå er jeg vel klar for å lese den boka jeg skulle , egentlig- Gode naboer med Ryan David Jahn (krim) . Det blir noen sider før jeg drar på jobb om en times tid. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 5. Mine frokoster blir inntatt forran pc'n. Jeg laster ned mail, kikker innom Facebook og publiserer på bloggen hvis jeg har noe ferdig. Jeg er ganske så treig om morgenen så det passer meg fint med en stille stund :-)

  SvarSlett
 6. Min frukost er svææært enkel og består av 1 stk brødskive med brunost og 1 stort krus med svart sterk kaffi. Dette vert innteke i all hast kvar vekedag kl. 06:15. På eit slikt tidspunkt tenkjer eg absolutt ikkje på bøker ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Retting/presisering: Den omtalte frukosten gjeld for dagane måndag - fredag. I helgane søv eg eit par-tre timar lenger, lagar meg ein solid frukost og vert gjerne sitjande i pysjen eit par timar med nasen i ei bok. Lukke! :)

   Slett