tirsdag 4. desember 2012

Boken på vent!


Dagens bok på vent har faktisk bare stått i hylla et par timer. Jeg hadde visst på forunderlig vis "glemt" å avbestille en bok i bokklubben, og i postkassen i dag lå Anne Holts "Skyggedød". Jeg har ikke vært helt begeistret for de siste bøkene hennes, men flere bloggere har skrytt av denne, så nå skal det leses. 
Vel, ikke helt med en gang. Det står noen bøker foran i køen :)

Skyggedød

En regnfull fredag ettermiddag i juli 2011 dør det åtte år gamle enebarnet Sander Mohr i sitt eget hjem. Foreldrene er utrøstelige. Kriminalpsykologen Inger Johanne Vik tror som alle andre at dødsfallet skyldtes en tragisk hjemmeulykke. Bare purunge Henrik Holme, nyutdannet politibetjent for seks uker siden, fatter mistanke: Alt var muligens ikke slik det skulle være i det resurssterke og tilsynelatende velfungerende hjemmet på en av Oslos beste adresser. Uten erfaring, men med stor viljestyrke og sikker teft, makter han å få med seg Inger Johanne i en etterforskning som skal vise seg fatal. I skyggen av den nasjonale katastrofen som rammet Norge den dagen Sander døde, forsøker de umake parhestene å nøste opp i en families skitneste hemmeligheter. 

Jakten på sannheten om åtteåringens død blir en brutal konfrontasjon med fordommer og unnvikenhet, skam og løgner, systemsvikt og menneskelig fornedring. 


Klem fra
6 kommentarer:

 1. Jeg har også hatt noen OBS! Har visst glemt å avbestille :-D Denne har jeg også lyst til å lese, selv om jeg ikke er overbegeistret for Anne Holts bøker.

  Så flott header du har fått!

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke lest Anne Holts bøker men har siklet litt etter denne en stund, da venter jeg i spenning til du har lest denne. Så fin bloggen din var blitt:-) Ha en fin ettermiddag,Anette!

  Klem Beathe

  SvarSlett
 3. Denne høres spennende ut, selv om jeg ikke er så glad i Anne Holt. Fæl historie, vet ikke om jeg greier å lese denne heller. Spent på omtalen. Fin heading du har fått deg forresten.:)

  SvarSlett
 4. Har en del bøker av Anne Holt. Men denne har jeg ikke lest. Ligger langt etter på alt som er av krim, for å si det slik. Det blir spennende å høre hva du synes om den.

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke lest noe av henne, siden jeg ikke er så veldig glad i den sjangeren:)

  SvarSlett
 6. Ikke lest denne. Flere år siden jeg har lest noe av henne

  SvarSlett