onsdag 17. oktober 2012

Bokfrokost med noko attåt :)


"Hver dag" av David Levithan

Rundstykke med ost, skinke, tomat, agurk og majones
Jordbær og Pepsi Max

Ny episode i serien Parenthood, den mest fantastiske serie som finnes. 
Jeg kan ikke se en eneste episode uten å gråte.....
Hva er din favorittserie?
7 kommentarer:

 1. Herlig frokost! Serien Parenthood har jeg ikke sett, er den bra? For tiden har jeg sett The Walking Dead, veldig spennende serie :)

  SvarSlett
 2. Parenthood<3 Grey's Anatomy er min store favoritt men den har tapt seg noe da. Ved siden kommer True Blood, som også har tapt seg, Dexter, som ikke har tapt seg(!) og SIX FEET UNDER! Og Buffy! Akkurat nå er jeg hekta på en serie som heter Sons of Anarcy men det er ikke en favoritt da. Den bare slår an.

  Pepsi Max til frokost? Det kan jeg også finne på.. Jeg fant litt trøst i at jeg ikke var alene om den uvanen.

  SvarSlett
 3. parenthood har eg aldri hørt om - så takk for tips ! savner å ha en serie å glo på :)
  er den boken bra så langt ?

  SvarSlett
 4. Parenthood er lenge siden jeg så på så jeg har ikke fått med meg den siste sesongen,det må jeg få rettet på. Ellers har jeg veldig mange favoritt serier som jeg ser på igjen og igjen.... Criminal minds, Ncis,Ncis LA, The mentalist,Greys anatomy, Private Practice, Lie to me,Reba (de to siste går iikke lenger)og Vampire Diaries.Absolutt en frokost etter min smak dette:-)

  SvarSlett
 5. Helt enig at det er en flott serie. Jeg elsker serier, og endelig er det høst, og det raser inn med nye episoder :-D

  SvarSlett
 6. Favorittserie? Vanskelig.For tiden ser jeg Homeland, serie 2. Utrolig spennende thriller. Likte også Mad Men, men den er ute av mine kanaler, dessverre. Har ikke funnet ut hva jeg skal konsentrere meg om utover høsten, da jeg har sett veldig lite Tv i sommer.

  SvarSlett
 7. Da skal jeg sannelig se etter den serien, takk for tips!
  Ja, vet du - jeg ventet på sesongstarten på the Walking Dead, men den gikk så sent (halv elleve om kvelden) så jeg bestemte meg for å se reprisen istedenfor. Men så har jeg tydeligvis blingset, for den gikk i går uten at jeg fikk den med meg. Så nå må jeg vel vente på dvd-en...

  SvarSlett