søndag 19. februar 2012

Smakebit på søndag
Kan onde handlinger, bli gode gjerninger.... Inga mister brått og uventet sin store kjærlighet. Hun søker tilbake til røttene sine og oppdager ukjente og svarte sider i familiens historie, noe som gjør at hun stadig må stille seg spørsmålet: Kan onde gjerninger bli gode handlinger "Alltid hos deg" er en bred anlagt roman, hvor bakgrunnshistorien er hentet fra det største sjøslaget i moderne tid. I Nordsjøslaget i 1916 faller 8000 engelske og tyske soldater. Likene driver i land langs norske, svenske og danske kyster. Onde handlinger i fortiden skal her komme til å få stor betydning i nåtid.

17 kommentarer:

 1. Hm... Jeg merker jeg er usikker på denne smakebiten. Synes språket skurrer, men det kan jo hende det ville vært helt annerledes hadde jeg lest en strre del av teksten.

  Uansett, takk for smakebiten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du har kanskje rett i at det blir litt diffust, men i den store sammenhengen gir det absolutt mening! Klem fra Anette :)

   Slett
 2. Det var et veldig poetisk utdrag, vakkert :)

  SvarSlett
 3. Så koselig at du syns det. Maria Ernestam har et nydelig språk i bøkene sine, og jeg anbefaler dem på det sterkeste :)

  SvarSlett
 4. Takk for smakebiten:-) Har denne boken på vent i bokhyllen og må få lest den en dag. ha en super Søndag Anette:-) Klem Beathe

  SvarSlett
 5. Ja, den MÅ du bare lese! Helt nydelig :)

  SvarSlett
 6. En fin smakebit. Jeg har hørt om forfatteren, men jeg er ikke helt sikker på om jeg har hørt om boken. Jeg setter den på en huskeliste :-) God fastelavensøndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun skriver helt fantastiske bøker, så de fortjener virkelig å stå på leselisten! God fastelavensøndag til deg også :)

   Slett
 7. Helt ukjent forfatter og bok for meg, men det er jo bare spennende. Synes også bakgrunnshistorien høres interessant ut.

  God søndag! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den er veldig bra og overrasker meg stadig etter hvert som jeg leser :)God søndag til deg også :)

   Slett
 8. Denne fikk jeg lyst å lese, takk for fin smakebit:)

  SvarSlett
 9. Har forresten svart på spørsmålet anngående rammene mine. Svaret ligger under bokanmeldelsen av din godhet på bloggen min:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, kjære du! Nå skal jeg sjekke ut de sidene du har nevnt :)

   Slett
 10. Dette høres ut som en interessant roman. Jeg håper du skriver en omtale når du er ferdig med den :-)

  God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skal jeg absolutt gjøre! Leser og leser, så det blir nok ikke lenge til ;)

   Slett
 11. Trur eg og måtte lest litt meir av boka for å få eit skikkleg inntrykk. Nordsjøslaget har eg aldri høyrt om, så det hadde vore spennande å lære litt meir om.

  SvarSlett
 12. Dette er historie jeg ikke kan spesielt mye om. Gleder meg til å høre hva du syntes om boken, Anette :)

  SvarSlett