søndag 12. februar 2012

Smakebit på Søndag & BokanmeldelseMgp

Hysterisk morsomt om Melodi Grand Prix - av forfatteren av "Sameland". Stavros Grindheim, tidligere dansebandstjerne og Norsktopp-konge, planlegger det ultimate comeback sammen med tilsvarende avdankete og lytefulle kolleger. Planen er klar: De skal vinne Melodi Grand Prix! At NRKs påmeldingsfrist forlengst er passert, er intet hinder. NRK kan umulig nekte dem deltakelse om de setter opp Rolf Løvland som komponist. Boken har forord av Per Sundnes.

Denne ukens smakebit kommer også fra en bok jeg nettopp er ferdig å lese. I disse Grand Prix-sirkus tider var det ingen tvil om at jeg skulle lese denne utrolig morsomme boken jeg fikk tilsendt fra Aschehoug Forlag.

"Stavros var stødig som et fjell, og da Irene tok over, var det bare hennes solosang som kunne høres. Det var som om hun var alene i den enorme hallen. Publikum var trollbundet. Selv funksjonærene og produksjons-crewet var som hypnotisert, til hennes siste strofe ebbet ut og Rolfs gitar flerret stillheten før den sakte bygget opp mot klimakset i gitarsoloen." 

Boken er et virvar av snodige og til tider hysterisk morsomme hendelser som til sammen fører til at "The Vikings" får delta i den norske Grand Prix finalen. Men vinner de? Og kan de i så fall nå til topps internasjonalt? Her er det bare å sette seg til rette i godstolen og lese av hjertens lyst. Jeg lover deg at du får en lattermild stund!!

God søndag fra

10 kommentarer:

 1. Denne høres morsom ut! Ha en fin morsdag Anette:-) klem Beathe

  SvarSlett
 2. Dette virkar som ei morsom bok, spesielt no som Grand Prix har fått regjere i NRK nokre veker :-)

  SvarSlett
 3. Det hørtes virkelig ut som en morsom bok. Ser frem til å høre om den når du er ferdig! Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 4. Hehe, jeg har ikke hørt om den før, =D

  SvarSlett
 5. hee heee heee leste den i fjor en gang, etter å ha lest sameland først. ellevilt & morsomt :D

  SvarSlett
 6. Høres ut som en morsom bok:)Takk for smakebiten:) ha en riktig fin søndag videre:)

  SvarSlett
 7. Dette hørtes ut som en herlig bok!

  SvarSlett
 8. Så passende å lese denne boken denne helgen. Den er supermorsom.

  SvarSlett
 9. Jeg syntes MGP er morsomt å se på og denne boken høres artig ut også :D Tusen takk for en fin smakebit og anmeldelse, Anette :)

  SvarSlett