lørdag 4. februar 2012

Les med hjertet - gi med hjertet

Tumblr_lyqnr0fpu31qm5niuo1_500_large

Jeg har nå blogget i over to år og har hatt mange gode opplevelser i forbindelse med dette! Møtt mange flotte mennesker gjennom bloggene deres (noen har jeg til og med møtt personlig), fått nye ideer, inspirasjon og ekstra lese- og skriveglede. I det siste har jeg også innledet samarbeid med flere forlag og får tilsendt bøker mot å skrive bokanmeldelser av bøkene. Som bokblogger er dette toppen av lykke :)

Men nå syns jeg det er på tide å gi litt ekstra tilbake, og Lise med bloggen Leserommet har gitt meg en genial idè.  Jeg har bestemt meg for å donere en liten sum for hver bok jeg leser i år til et godt formål. Summen jeg har bestemt meg for er ti kroner pr bok og pengene skal gå til Dysleksiforbundet i Norge. Som mamma til et barn med dysleksi har medlemskapet vårt i dette forbundet gitt oss svar på mange spørsmål,og gitt oss gode tips og informasjon som vi ellers ikke ville fått.

Jeg oppfordrer alle mine medbloggere til å gjøre det samme; les med hjertet og gi med hjertet til den saken du brenner for !!
6 kommentarer:

 1. Det var et bra tiltak, også til en så god sak:)Har også slengt meg med på det:)

  SvarSlett
 2. Glemte å si at det bilde var veldig vakkert:)

  SvarSlett
 3. Jeg er ogå med på Lises supre prosjekt. Her blir det nok Leger uten grenser som skal få pengene :)

  SvarSlett
 4. Har du forresten lagt igjen linken til dette innlegget på linkefunksjonen på Leserommet? Hyggelig med en liten oversikt over oss som deltar.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at du også vil være med :) Legg deg til på listen i innlegget mitt om Les for en god sak , så får vi en oversikt over de som er med :)

  SvarSlett
 6. For et nydelig bilde <3

  SV: Ja jeg tror også hun kommer langt ;)

  SvarSlett