lørdag 3. september 2011

Lesesirkel :)


På onsdag var det duket for det aller første møtet i vår nyoppstartede lesesirkel. Sammen med de flotte damene Marianne, Ragna og Gerd ble det en utrolig koselig kveld med bokprat, latter og litt godt å bite i.

Jeg har vært så heldig å få et eksemplar til hver av boken "Kjære, jeg må fortelle deg..", tilsendt fra Silke Forlag. Boken er skrevet av Louisa Young, og handlingen finner sted under første verdenskrig. Nå skal boken leses av alle sammen, og diskuteres ved vårt neste møte i oktober. Gjett om vi gleder oss :)

Kjære, jeg må fortelle deg ...

Første verdenskrig raser, og det gamle England er borte for alltid. Nadine, Julia og Rose ble oppdratt til å bli perfekte hustruer - i en verden som ikke eksisterer lenger. Nålever de i frykt: De vet ikke om mennene de elsker, overlever skyttergravene. Og tenk om marerittet fortsetter etter hjemkomsten?Er de mennene som kommer tilbake, de samme som dro så seierssikre ut i krigen? Sosiale forskjeller gjorde Nadines kjærlighet til Riley umulig før krigen, og krigstidens rasering av klassesystemet fårhåpet om en felles framtid til å spire. Men Riley er ikke lenger mannen Nadine ble forelsket i. Det er en traumatisert og vansiret mann som kommer hjem til England.

Er du med i en lesesirkel og har skrevet om det på bloggen din? Send meg gjerne en link :)

Klem fra

 
Oppskrift på rullekaken vi spiste finner du her

5 kommentarer:

 1. Spennende med lesesirkel. Lykke til og den boken ser spennende ut :) God helg til deg

  SvarSlett
 2. Koselig. Ragna var forresten tilstede da jeg fikk min førstefødte i -92,- før hun gikk av vakt. ;-)

  SvarSlett
 3. Lesesirkel virker så utrolig koselig! Kunne godt tenkt meg å være med i en selv men jeg er litt usikker på hvem det skulle blitt med.

  SvarSlett
 4. Jeg startet lesesirkel i sommer... Du kan lese litt mer rundt det her, kommer mer om det etterhvert...

  http://twotn.blogspot.com/p/lesesirkel.html

  SvarSlett
 5. Å så gøy!! Det må være spennende å diskutere boken med andre. Skulle gjerne vært med på en sånn.

  SvarSlett