onsdag 28. september 2011

Boktema - En bok jeg har lest tre ganger eller mer !


Så gøy at så mange har lyst til å være med på boktemaet mitt! Jeg blir kjempeglad og superinspirert, og nå håper jeg at ukens tema faller i smak hos alle :) Har du en favorittbok som har en spesiell plass i hjertet ditt? En bok du har lest på nytt og på nytt? Skriv et innlegg på bloggen din om denne boken, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og lån gjerne logoen ovenfor :)Jeg har mange favorittbøker, men har faktisk ikke lest noen av dem mer enn en gang. Mottoet mitt er "So many books, so little time" og derfor vil jeg heller bruke tiden min på å lese bøker jeg ikke har lest før. 

Da jeg gikk på ungdomsskolen var jeg derimot helfrelst på Lotte-bøkene jeg fikk i Tuppen&Lillemor klubben, og de ble lest på nytt og på nytt - alle som èn! Jeg fikk aldri nok av surrete Lotte som havnet i de merkeligste situasjoner, kjæreste hadde hun også og jeg drømte meg bort rett som det var med en Lottebok i hånden. Si at det er flere som har lest disse bøkene 'a ;)

Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:
*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!
Klem fra13 kommentarer:

 1. Hmmm....Lottebøkene ha e dessverre aldri lest......eller hørt om ;-) Beklager kjære venn :-)
  .......tror aldri jeg har lest en bok mer en en gang jeg heller :-)

  Godnattaklem

  SvarSlett
 2. Jeg har aldri lest Lotte-bøkene, men jeg har hørt om dem. :)

  SvarSlett
 3. Eg liker at du legger ut posten på kvelden før, for nå fekk eg anledning til å poste mitt innlegg før jobb:-) Har aldri lest Lotte, men har skrevet litt om mine bøker i barndom/ungdomstid.

  SvarSlett
 4. Lottebøkene har ikke jeg heller lest, men jeg leste flere lignende bøker om igjen da jeg vokste opp.

  SvarSlett
 5. Jeg har skrevet om boken To hus tett i tett. Men har lest flere bøker om denne familien. Men valgt ut denne boken fordi det var bilde av den på bokelskere samtidig som det er den boken jeg har lest mest.

  SvarSlett
 6. Lotte-bøkene har jeg ikke lest - men jeg leste bøkene fra Penny-, TL- og Grøsseklubben. Mange ble lest flere ganger. Jeg plukket dog ut "Den grønne dagen" av Unni Lindell til innlegget mitt. :)

  SvarSlett
 7. Hei og hopp :)
  Den ble litt vanskelig ;) for jeg har lest masse bøker flere ganger. Lotte-bøkene har jeg ikke lest, Nancy Drew derimot :) Frøken Dek-Dek-tiv som vi sa :)
  Vet ikke hva jeg skulle ha valgt som innlegg.. er det bare for en dag? eller er dette temaet over en viss tid?

  SvarSlett
 8. Jeg kjenner igjen coveret, men jeg husker ikke historien. Jeg har ikke klart å begrense meg, så det ble flere bøker :-)

  SvarSlett
 9. Er sikker for "liten" til å ha høyrt om bøkene. =( Men eg òg liker litt "gamle" bøker. =) Klem frå Msi Lene

  SvarSlett
 10. Jeg har ikke lest Lotte-bøkene, men var med i TL-klubben og slukte de fleste bøkene. Husker spesielt Sweet Valley High-serien, Barnevaktklubben og en del enkeltstående bøker fra da jeg var med på begynnelsen av 90-tallet.

  SvarSlett
 11. Så spennende med boktema!
  Jeg er glad jeg fant bloggen din. Jeg postet endel "God Bok"-innlegg en periode, men færre i det siste. Skal hive meg på som følger her, og se om jeg slenger meg på neste boktema:)

  Fin blogg!
  klemklem

  SvarSlett
 12. Litt seint ute, men jeg syns dette var et spennende tema. Håper det går greit :-)

  SvarSlett
 13. Jeg var en hestejente og abonnerte på Penny så det var de bøkene som ble behørig lest, men venninnen min var med i Tuppen og Lillemor kllubben så jeg leste noen av hennes bøker derfra :)

  SvarSlett