søndag 9. mars 2014

Smakebit på Søndag :)


I dag er det et forferdelig regnvær her i Brønnøysund, så det blir nok til at vi blir mest inne og koser oss! Regnvær og boklesing er jo en flott match, og ukens smakebit kommer fra en av bøkene jeg leser akkurat nå. Jeg holder som oftest på med tre bøker samtidig; en på nattbordet, en som er med meg i vesken og over alt, pluss en eBok på mobilen. Denne smakebiten kommer fra "veskeboken" :)


Alt har en pris: For sitt livs vanskeligste sak, en sak om bussulykken og konsekvensene av fyllekjøring, mottar Alice Bratt og Hassan Mouri den prestisjetunge presseprisen Gullparaplyen. Noen timer etter utdelingen blir Alice funnet overstadig beruset i sin egen bil, som har kjørt av veien. Selv husker hun ingenting av hva som har hendt. Neste dag henges hun ut med fete typer i alle medier, selv i sin egen avis: "DU AV ALLE". Alice tvinges ut på en indre og ytre reise til et gjemmested, der hun må lære å stole på seg selv igjen. I Bergen lurer alle på hvor Alice er, og om hun er i live. 
Finn flere smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten!


Ha en herlig søndag alle sammen! Med eller uten regnvær :)


15 kommentarer:

 1. Jag tycker jag känner igen denna, men jag ser att den gavs ut i januari i år och den finns inte på svenska. Synd. Jag hade gärna läst den :)

  SvarSlett
 2. Låter som en spännande bok. Tack för den smakbiten och ha en fin söndag!

  SvarSlett
 3. Fin smakebit fra en ukjent bok, men fristende bok. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 4. Denne så spennende ut! Jeg fulgte litt med på livesendingene fra Krimfestivalen, og forfatteren var med på flere av "diskusjonene", og jeg ble litt nysgjerrig allerede da. (Nå ja; allerede; det må være et ordvalg med modifikasjoner, ettersom jeg ikke har lest den første boka hennes heller. Rett ord bør vel kanskje være "ENDELIG"...)
  Takk for smakebiten ;o)

  SvarSlett
 5. Jeg elsket denne, og den troner fremdeles øverst på listen over spenning i krim, selv om jeg har lest mye etter denne. Kos deg med den, og ha en fin inne-søndag! Her i Bergen er det 10 grader og dis i dag, så vi har hatt oss en tur på Lyderhorn, et av de 7 fjell (det med heksene....)

  SvarSlett
 6. Jeg bor jo samme bydel som forfatteren så vi er nesten "naboer", og jeg er nesten litt misunnelig på deg som leser denne nå. Kos deg med boken, den er knallbra! Tusen takk for smakebiten :-)

  SvarSlett
 7. Tack för smakbiten!
  Kram Cissi

  SvarSlett
 8. Det regner også her, og det gjør godt. Vurderte å starte på Gapestokk i dag, men tror jeg skal lese ferdig Djevelanger først.. Likte Jentene fra ballettene godt også. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 9. Åh så tråkigt med regnväder, Vi hade faktiskt sol för första gången på flera veckor, om inte månader.

  SvarSlett
 10. Boken verkar bekant men jag vet inte varifrån.Verkar vara en intressant bok. Tack för smakbiten. :)

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 12. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg!

  Ønsker deg en nydelig søndagskveld!
  klem

  SvarSlett
 13. Takk for en smakebit:) har den selv i bokhyllen. Pleier også å lese flere bøker om gangen ,og litt sånn på nattbordet og noen ganger "buss-bok" + en ebok:)

  SvarSlett
 14. Denne ser spennande ut og er ført opp på ventelista. Takk for smakebit :-)

  SvarSlett