søndag 11. november 2012

Smakebit på Søndag :)


Garden Spells


Jeg har kjøpt min første eBok via iBooks på iPad'en og det har vært en positiv opplevelse; superenkelt å finne bøker og vips er de klare til å leses. Valget mitt falt på Sarah Addison Allens "Garden Spells" og den er bare utrolig nydelig. La deg fortrylle av denne smakebiten;

"Business was doing well, because all the locals knew that dishes made from the flowers that grew around the apple tree in the Waverly garden could affect the eater in curious ways. The biscuits with lilac jelly the Ladies Aid ordered for their meetings once a month gave them the ability to keep secrets. The fried dandelion buds over marigold-petal rice, stuffed pumpkin blossoms, and rose-hip soup ensured your company would notice only the beauty of your home and never the flaws..."


Flere smakebiter finner du hos Mari og hennes Smakebit på Søndag :)


Klem fra


15 kommentarer:

 1. Grattis med din første ebok fra iBooks! Jeg har så lyst til å teste ut om lesebrett/nettbrett er noe for meg,jeg får være litt i tenkeboksen enda en stund. Fin smakebit og et aldeles nydelig cover var det. Kos deg med lesingen og ha en fin søndag videre, Anette.
  Klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt bok kjøp på ny plass!:) Andre boken jeg møter på idag med fin tittel!:) Likte da forsiden også veldig godt og smakebiten:)

  Ha en fortreffelig søndag!:D

  SvarSlett
 3. Åh, høres ut som en herlig bok! Og coveret er alene nok til at min interesse ble vekket :)

  SvarSlett
 4. Til og med omslaget ser jo litt magisk ut! Ønsker deg en god søndag :-)

  SvarSlett
 5. Spännade! Och hungrig blev jag också :)

  SvarSlett
 6. For et nydelig cover! Blir helt forelsket av å se på det :) Dette var en veldig fin smakebit, og jeg kjenner jeg blir skikkelig nysgjerrig på boken :)
  Ha en fin søndag videre :)

  SvarSlett
 7. Så fristende smakebit- og nydelig cover!
  Jeg har også lest et par bøker på iPad, og er strålende- og overraskende!- godt fornøyd med formatet! Perfekt, rett og slett. Spesielt for den som ikke "samler på" bøker for å ha dem i hylla ;o)
  Nyt resten av dagen!

  SvarSlett
 8. Tack för en fin smakbit. Har fortfarande inte provat böcker i det formatet.

  SvarSlett
 9. En fin smakebit! Jeg har også opplevd gleden ved å få meg lesebrett og finne hvor enkelt det er å få bøkene til det. Samtidig ligger den en ny verden av bøker foran en, bøker en kanskje ikke ville ha sett på hvis det ikke var for lesebrettet :-)
  Garden Spells hørtes ut som en bok jeg også kunne tenkt meg å lese så den havner på leselisten. Den hadde blant annet et nydelig cover, men også smakebiten var akkurat slik jeg liker å lese :-)
  Ønsker deg en riktig fin søndag!

  SvarSlett
 10. Lesebrett høres fint ut. Min eldste datter anbefaler det stort. Har vært inne på tanken. men foreløbig liker jeg å holde boka, kjenne papiret og luktene av den. Men hvem vet? Ha en fin søndagkveld.

  SvarSlett
 11. Må slutte meg til de andre her. Nydelig cover. Jeg har ikke testet ut ebøker, men hvem vet kanskje en dag.
  Ha en fin søndags kveld

  SvarSlett
 12. // Var så koselig! Er enig med deg i at Trondheim er flott! Så koselig at du ikke bor så langt unna:-) Ha en flott søndag videre!

  SvarSlett
 13. Herlig smakebit! Jeg har hørt at Sarah Addison Allens bøker skal være magiske både på den ene og den andre måten :)

  SvarSlett
 14. Vakkertcover. Jeg ønsker å lese mer engelsk.Foreløbig synes jeg det er litt tyngre.. Lesebrett er fint på tur..:)

  SvarSlett
 15. Hi Anette, just stopping by to say how delightful your blog is. Thanks so much for sharing. I have recently found your blog and am now following you, and will visit often. Please stop by my blog and perhaps you would like to follow me also. Have a wonderful day. Hugs, Chris
  http://chelencarter-retiredandlovingit.blogspot.ca/

  SvarSlett