mandag 29. oktober 2012

Ukens Boktips - "Killer Heels" av Rebecca Chance


Forfatter: Rebecca Chance
Forlag: Simon Schuster Ltd
Utgitt: 2012
Sideantall: 480
Kilde: Kjøpt på Manchester Airport


Starry-eyed ingenue Coco Raeburn is passionately ambitious. She will do anything - and anyone - to get her own editorship at a top fashion magazine. And her ruthless boss Victoria Glossop, editor at top UK fashion magazine Style, will do everything in her power to stop her...


Denne boken plukket jeg helt tilfeldig med meg da jeg fant en diger hylle med "3 for 2"-bøker på flyplassen i Manchester først i denne mnd. Jeg tror nok det var den lekre fremsiden som fanget oppmerksomheten min, for jeg hadde ikke tid til å lese på baksiden. Da jeg kom hjem oppdaget jeg at boken var beskrevet som en blanding av "Fifty Shades" og "The Devil wears Prada", og siden jeg har lest begge bøkene var jeg en smule spent. 

Det er ingen tvil om at "Killer Heels" er bedre enn begge bøkene den er sammenliknet med. Både Victoria og Coco forteller sine versjoner av hendelser som skjer, og vi får også et innblikk i hvorfor de handler som de gjør. I tillegg stifter vi  bekjentskap med Mireille som etterhvert gav i allefall meg en rekke overraskelser på slutten av boken. 

Vi kommer selvfølgelig ikke utenom de erotiske avsnittene. De er heftige, velskrevet og gode og i en helt annen liga enn "Fifty Shades". I denne boken er de en naturlig del av handlingen, mens jeg i "Fifty Shades" fikk følelsen av at handlingen var skrevet for å fylle mellomrommet mellom sex-scenene. 

"Killer Heels" er virkelig den rette boken hvis du ønsker å krydre mørke høstkvelder, bort med pledd og te - nå er det silke og burgunderrødt i krystallglass som gjelder ;)


                                                              Boken er

                                           Kjedelig                               Fantasifull
                                           Morsom                               Utfordrende
                                           Troverdig                              Forutsigbar
                                           Usannsynlig                         Velskrevet
                                           Romantisk                            Dårlig språk
                                           Trist                                     For lang
                                           Spennende                           For kort
                                           Uhyggelig                             Fantastisk           
3 kommentarer:

  1. Takk for en forførende bokomtale - med bedre terningkast enn bøkene Killer heels er blitt sammenlignet med, er dette en bok å bli nysgjerrig på : ) Bytter gjerne bort - og også fram og tilbake - pledd og te med silke og burgunderrødt i krystallglass ; ))

    SvarSlett
  2. Høres bra ut! Denne er definitivt på leselisten min ;) Og TAKK for at du sier det om fifty shades! Har tenkt på det samme om sexscenene og handlingen, men tenkte at det umulig kunne stemme! (Jeg tror det stemmer)

    SvarSlett
  3. Herlig omtale,Anette:) Denne skal jeg definitivt få med meg og for en stakket stund kan jeg gjerne bytte pledd og te, med silke og litt burgunderrødt i glasset!

    SvarSlett