torsdag 27. september 2012

Boktema - Vis meg ditt nattbord :)


I dagens boktema vil jeg at du skal vise meg nattbordet ditt! Hvordan ser det ut, og hvilke bøker ligger der akkurat nå? Har du også andre ting som bare MÅ ligge der, eller er du som meg; kun bøker (og litt støv....)? 
 Skriv et innlegg på bloggen din om dette temaet, link hit til meg (obs obs, veldig viktig) og bruk gjerne logoen ovenfor. Slik er nattbordet mitt, fullt av bøker som jeg leser i på kvelden. Må innrømme at jeg ikke har kommet særlig langt i noen av dem, men det er koselig å ha dem der allikevel :)


Dette må du gjøre for å være med på Boktemaet i dag:

*Lag et innlegg på bloggen din om dagens tema
*Link hit til denne siden i innlegget ditt
*Sett deg på linklisten her hos meg - jeg bruker Mister Linky
*Husk at Mr Linky vil ha URL'en til innlegget, ikke bare bloggen din!

Klem fra
8 kommentarer:

 1. Artig tema denne gangen også Anette,du er super-
  flink!Ble litt nysgjerrlig på den nederste boken der, hva heter den?
  Ser du leser Fifty shades... nå er jeg spent på hva DU min kjære boktvillingsjel syntes om den...for liker du den MÅ jeg lese..... nå har flere venninner prøvd å overtale meg, men jeg er ikke helt overbevist enda.
  Ha en super torsdag, Anette

  Klem fra Beathe

  SvarSlett
 2. festlig tema denne gang :) og så har du sånt nattbord som eg hadde hee hee. for tiden har eg ikkje nattbord, så en stabel med bøker og mobil/vekkerklokke på toppen får duge ;)

  SvarSlett
 3. Ja, det er koselig å ha bøkene stablet på nattbordet selv om en ikke får lest så veldig mye i dem. Vanligvis er jeg så trøtt når jeg legger meg at det blir bare noe få sider, men innimellom legger jeg meg tidlig bare for å ligge i sengen og lese :)

  SvarSlett
 4. Morsomt tema :) Det er ikke ordentlig nattbord uten bøker på, synes nå jeg. Selv om jeg ikke leser på senga og har alle bøkene jeg holder på med i en stabel på gulvet eller på toppen av TV-en... Blir vel kanskje juks å flytte på dem bare for å kunne bli med på boktema :P

  SvarSlett
 5. Mye godt lesestoff på ditt nattbord. Som forventet :)

  SvarSlett
 6. Morsomt boktema ja! Den vesle nattbordhylla mi setter sterke begrensninger på hvor mye som kan stables opp, men jeg er enig med deg i at det ser koselig ut med et lite utvalg ved sengekanten!

  SvarSlett
 7. Veldig morsomt boktema:) Er imponert hvor ryddig nattbordet ditt er:) Fin bunke med bøker. Liker da å høre det er litt støv på ditt nattbord også, hehe:) Ha en fin helg!:)

  SvarSlett