onsdag 4. april 2012

Mars i bilder og bøker


I mars har vi lengtet og lengtet etter sol og vår, men istedet fikk vi denne utsikten. Ikke rart det er mange værsyke sjeler i Brønnøysund...


Da er det godt å kose seg inne istedet. I mars har det vært mange koselige sammenkomster; Damenes aften sammen med mine flotte kollegaer, venninnetreff hos verdens beste Merete - som nå har blitt mamma til lille prins Ron Magne <3, møte i lesesirkelen Bokbobla og fondueaften hos lillesøster SusiQ og supersvoger Martin!!

I desember åpnet det aller første kjøpesenteret i Brønnøysund og i mars var det høytidelig offisiell åpning. Her med nydelig sang fra barnekoret Canti Musica (der lillesøster SusiQ er dyktig dirigent og leder, og Ingrid synger av hjertets lyst).

Det ble en aldri så liten gjesteopptreden hos side2, og jeg har fått tittelen "Bok-Anette". Passer meg utmerket :)

Bøker mottatt fra forskjellige forlag denne mnd. 

Bøker lest i mars

Akkurat nå leser jegJournal 64
Før jeg sovnerEn stjerne i natten
Tigerkvinnan

7 stk, det er jammen ikke dårlig - vanligvis leser jeg ca èn bok i uka!!På den siste dagen i mars ble det ruskeværstur på meg og husbonden. Det er jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Håper oppsummeringen for april blir fylt med herlige vårbilder :)

God påske fra
24 kommentarer:

 1. En god bokmåned dette Anette:-) Håper at April blir litt varmere for deres del. Så lurt det var å ta bilde av bøkene du har fått fra forlagene, da er det enkelt å gå tilbake å se hva du fikk og når, det er en idè som det er mulig jeg stjeler. Nå har jeg startet på bok nr to av Birger Baug, den som var fra området ditt, så ekstra spennende er det da. En fortsatt fin påske ønskes deg og dine, Anette:-) Klem Beathe

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, nå MÅ jo været bare bli bedre, ikke sant? Ideen min skal du bare stjele, måtte gjøre det sånn for ikke å gå helt i surr, he he. Ønsker deg også en fantastisk fin påske, kjære Beathe :)

   Slett
 2. For en herlig kavalkade! Du klarer å nyte dagene og gjøre dem innholdsrike til tross for ruskevær ute, det er helt sikkert!
  Ønsker deg en strålende påske, kjære bok-Anette!
  ...og så ses vi om ikke så lenge. :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Hegesnuppa mi!! Jeg koser meg kanskje litt for mye innimellom, he he ;) Og dagene til ferien telles fortsatt :)

   Slett
 3. En herlig, flott og innholdrik mars måned :)) Mange flotte bøker, koselig å se deg på Side2 også, gratulerer ღ og ja, det ble virkelig vinter her nå... Får trøste oss med at det ble påskestemning, og at det forsvinner raskt :)) Tusen takk for tips om det du vet, og så ønsker jeg deg en riktig God Påske ღ Stor klem fra Mette

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi må vel bare finne oss i at været rår vi ikke med selv om vi vil det aller så mye!! Ønsker deg også en riktig god påske kjære Mette (og gir gjerne flere tips om det du vet ;)

   Slett
 4. En flott bildeserie av en innholdsrik måned!
  Ønsker deg en riktig fin påskeuke! Klem!

  SvarSlett
  Svar
  1. I like måte kjære AstridTerese :)

   Slett
 5. Det finns ikke dårlig vær, bare dårlige klær er en god innstilling! (For det så jammen meg ruskete ut på bildene, huttetu) Ha en god aprilmåned da, med bøker og vær! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kan love deg at når det rusker her så rusker det ordentlig :) Ønsker deg en herlig påske og en vårlig april :)

   Slett
 6. Skrekk og gru for et vær dere har! Da legger jeg ikke turen til Brønnøysund i påsken!!! Uansett er det finest der på sommeren... så det blir nok en tur dit når snøen er borte!

  Ny bok av Jussi Adler-Olsen? Den må jeg skaffe! Har lest et par av denne forfatteren før - og vært veldig fornøyd!!!

  Håper været bedrer seg og at du får en super påske! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, kom til sommeren!! Da må vi jo ha oss en kaffe sammen, ikke sant? Jussis siste er absolutt å anbefale, innihampen spennende!! Ønsker deg også en super påske, klemklem :)

   Slett
 7. Ja huff for et vær vi hadde i mars. Jeg var heldigvis så heldig å få sol på bursdagen min, så da må jeg vel si meg fornøyd med det ;) Artig at du har fått deg tittel :) Bok-Anette :) kjempegøy :) Ønsker deg og dine ei kjempefin påske! stor klem fra meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Sol på bursdagen burde vært obligatorisk ;) Ønsker deg også en fantastisk påske sammen med dine kjære, stoor klem <3

   Slett
 8. Flott innlegg :) Jeg må innrømme at jeg ble litt sulten ved synet av all den maten. Håper du får en super påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. I like måte, klem fra meg til deg :)

   Slett
 9. Flott oppsummering av mnd:)

  SvarSlett
 10. Kjmepefint innlegg:)Ser ut som du har hatt en veldig fin og innholdsrik måned:) Ønsker deg en fin April lese måned også:)

  SvarSlett
 11. Så fin oppsummering, søster! Det ha no jammen vært en fin mars-måned tel tross for det her hersens været!! ;) Og Jussi is the boss!! :D Nuss nuss fra søster!

  SvarSlett
 12. Fiiin kavalkade! Og mange fine bilder. Kos deg masse i påsken!

  SvarSlett