søndag 2. november 2014

Smakebit på Søndag - Bøker lest i 2014 #46 "Sudden death" av Anne Holt og Even Holt


Smakebiten i dag kommer fra en bok jeg ble ferdig med å lese i går. "Sudden Death" fikk jeg med meg som leseeksemplar fra jobb, og tok den med på fotballtur til Liverpool forrige helg. De siste bøkene jeg har lest av Anne Holt har jeg ikke vært superbegeistret for, så jeg var ganske spent. 
Jeg bare elsker å lese når jeg er ute og flyr. Ingen forstyrrelser og jeg kan la meg oppsluke av boken fullt og helt. Og det var nettopp det som skjedde denne gangen. "Sudden death" var utrolig fengende og temaet var både spennende og interessant. Slutten var kanskje litt langsom for min smak, men ut fra sammenhengen var den allikevel helt innafor.  Anbefales :)En ny, forrykende thriller om Sara Zuckerman, i en verden der penger er makt og fotballspillerne brikker for eierne. Det er Champions League-finale på Wembley Stadion, og hjertelegen Sara Zuckerman er til stede. Idet dommeren blåser av kampen, er det bare Sara som oppdager spilleren som segner sammen på banen. 600 millioner TV-seere blir vitner til at hennes resolutte inngripen berger livet til spilleren. Saras nyvunne berømmelse fører til et møte med finansmogulen Najib Aysha, eier av Premier League-klubben Notting Hill. Men møtet mellom de to skal vise seg å bli skjebnesvangert. For dem begge.

"Flere kunne komme til å dø.
Ola Farmen bladde febrilsk i papirenen han nettopp hadde tatt en utskrift av. Han hadde sammenholdt dem med dokumentene han med stadig større engstelse hadde gransket de siste ukene. 
Hendene skalv da han forsøkte å samle papirene i én bunke og stikke dem inn i et plastcover. Det prikket i huden, og han forsøkte å tvinge frem spytt i den knusktørre munnen ved å smatte."


Finn flere flotte smakebiter hos Mari og Flukten fra Virkeligheten!
16 kommentarer:

 1. Jag har inte läst en enda Anne Holt, fast det är deckare. Tack för smakebiten

  SvarSlett
 2. Är detta alltså en fortsättning på Flimmer? Hade ingen aning om att det skulle bli en serie... får nog ta och läsa Flimmer snart då :) Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Takk for smakebiten. Jeg har ikke lest denne man har lest noen av hennes bøker. Den siste jeg leste var skyggedød

  SvarSlett
 4. Anne Holt sine bøker har liksom aldri fristet meg noe særlig men når du anbefaler den så kanskje jeg bør gi det en sjanse? Tusen takk for smakebiten og ha en super søndag, Anette :-)

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten och ha en bra söndag!

  SvarSlett
 6. Hørte forfatterne snakke om boka på forlagets høstmøte og ble litt fristet , selv om jeg egentlgi ikke er så begeistret for Holts tidligere bøker. Ha en fin dag.:)

  SvarSlett
 7. Att bli uppslukad av en bok är inte fel. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
 8. Det er fantastisk å ha med seg en bok en kan fortape seg i når en er ute og flyr. Da blir ofte reisen kortere :-) Jeg har lest noen få av Anne Holts bøker, men ikke disse om Sara Zuckerman. Men det kunne jo være interessant å ta en titt på dem :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 9. Jeg har valgt bort bøkene til Holt. Ikke fordi de ikke er interessante å lese, men sånn er det. Det å lese handler mye om å velge bort fordi det er så utrolig mange bøker. Men heldigvis er vi fortsatt mange som leser bøker og mange som leser krim. Uansett, takk for smakebiten.

  SvarSlett
 10. Jösses, jag har helt missat att hon börjat på en ny serie. Måste rättas till :)

  SvarSlett
 11. Nån Holt har jag inte läst då deckare inte riktigt är min genre, men tack för smakebiten :)

  SvarSlett
 12. Jag har läst en bok av Anne Holt, Mea culpa, men inte mer eftersom deckare sällan är min grej. Tack för smakbiten :)

  SvarSlett
 13. Har inte läst någon Anne Holt än men har ett par i bokhyllan .Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 14. Lenge sidan eg las Anne Holt, men eg har likt det eg har lese tidlegare. Takk for smakebit :-)

  SvarSlett