onsdag 28. mai 2014

Bøker lest i 2014 #22 "Cee Cee Honeycutts reddende engler" av Beth Hoffman

CeeCee Honeycutts reddende engler


HVILKEN BOK? "Cee Cee Honeycutts reddende engler" av Beth Hoffman

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Fant den i mammas bokhylle :)

HVA HANDLER DEN OM? 
Tolv år gamle CeeCee Honeycutt har brukt mesteparten av livet på å ta seg av sin psykotiske mor, Camille. Moren er en tidligere skjønnhetsdronning som lever på fortiden, og som er blitt hele byens klovn. Da Camille en dag blir truffet av en lastebil, er CeeCee med ett alene i verden. Men heldigvis kommer Tootie Caldwell, CeeCees ukjente grandtante, henne til unnsetning. Hun tar med CeeCee til Savannah, Georgia - og en verden av omsorg, velstand og eksentriske sørstatskvinner. Sakte vender CeeCee tilbake til livet.

HVA SYNS JEG? Tvers igjennom nydelig. Jeg tilbragte hele helgen inne på grunn av et skikkelig allergiutbrudd, men denne boken gjorde helgen til en lek. Forfatteren skriver på en slik måte at man føler at man er med i historien selv, og karakterene i boken er både sørstatsengler og roser samtidig. Noen har nevnt at de syns boken er for sukkersøt, men jeg er en sukkerjunkie, så denne boken var perfekt for meg! Anbefales :)


6 kommentarer:

 1. Jeg er en av de som skrev at den var for søt i min anmeldelse, ikke bare søt men totalt urealistisk for sin tid. Da klarer jeg ikke helt å sluke det søte, det hadde kanskje vært annerledes om jeg på forhånd hadde visst hvor lite realistisk den var. Uansett så er det jo hyggelig at den ga deg noen fine timer :)

  SvarSlett
 2. Takk for alle dine boktips! Jeg finne bloggen din veldig inspirerende og noterer stadig titler. Også synes jeg du lager så fine anmeldelser - korte, informative og oversiktlige - helt passe! Takk for at du deler!
  Ønsker deg fine bokdager :)

  SvarSlett
 3. Så bra at boken fikk deg til å holde ut å være inne en fin helg. Søtt er ikke det jeg går for, og akkurat nå sliter jeg litt med den boken jeg holder på med, rett og slett fordi den mangler substans og nerve. Bra smaken er som baken, og en bok kan være perfekt til en tid og helt feil på en annen tid. Nyt fridagen(e), vi flyr avgårde i morgentidlig til konfirmasjon på Snåsa, og skal nyte 5 fridager på rad :)

  SvarSlett
 4. Jeg har lest denne og synes den var veldig fin. :)

  SvarSlett
 5. Denne står på min lange ønskeliste. Og jeg tror denne passer meg faktisk - jeg er som deg: liker søtt (i passe mengder.) ;)
  Håper du har fått allergien i sjakk med medisinering. Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 6. Denne syntes jeg også var nydelig. Den minnet meg litt om Bienes hemmelige liv. Jeg vet ikke om du har lest den?
  Det var godt du hadde en god bok til selskap når du måtte være inne!

  SvarSlett