mandag 27. mai 2013

15 Bøker - Noe som alltid er i kjøleskapet vårt!


Her kommer første del av den morsomme utfordringen, 15 bøker! Oppdraget mitt er å finne en bok i bokhylla som kan knyttes til noe som alltid er i kjøleskapet vårt. Det var jammen ikke lett, så jeg har laget en liten vri. Boken heter "Små sitroner gule" og sitroner finnes NESTEN alltid i kjøleskapet vårt, i allefall om sommeren ;)

Boken er skrevet av den svenske forfatteren Kajsa Ingemarsson, og nå er det noen år siden jeg leste den. Allikevel har jeg den friskt i minne fordi den var så nydelig. Anbefales :)

Små sitroner gule

Morsomt og sjarmerende om småbyjenta Agnes som flytter fra småbyen til Stockholm og åpner egen restaurant! Med én fot i Stockholm og én i barndommens trygge småby står Agnes støtt. Hun har en familie som stiller opp, en bra jobb i restaurantbransjen, en kjæreste som elsker henne og en bestevenninne som hun kjenner ut og inn. Eller gjør hun det? Én etter én raser byggesteinene i Agnes' liv. Kjæresten Tobias forlater henne til fordel for en blond babe med store pupper og piercing, og hun får sparken av Gérard, som eier restauranten der hun jobber. Kanskje tiden er inne for å gjøre noen valg? Skape sitt eget liv? Følge en gammel drøm? Snart ser restauranten «Små sitroner gule» dagen lys ...6 kommentarer:

 1. Det er i sådanne stunder man angrer på at man ikke tok med seg Wassmos "Et glass melk, takk" under forrige loppemarkedraid... :-)

  SvarSlett
 2. Denna vill jag läsa! Och så vill jag se filmen :)

  SvarSlett
 3. Denne tror jeg at jeg har i bokhyllen et sted.... må lete litt. Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Vilken rolig utmaning :) Och boken är ju jättebra!

  SvarSlett
 5. Artig utfordring! Men sikkert ikke like enkelt å finne bøker til punktene - denne klarte du ihvertfall bra :)

  SvarSlett
 6. En stilig utfordring! Jeg er ikke sikker på om jeg kan komme på en bok som nevner noe jeg har i kjøleskapet! :-)

  SvarSlett