tirsdag 29. mai 2012

Bokfrokost.....BookBreakfast

instagram - anettedragonfly


Bananvafler med krem og agavesirup. Vaflene er superenkle å lage! Bland en knust banan og et egg, stek røren i vaffeljernet og VOILA :)

"Ville Hester" av Jeannette Walls

Pepsi Max


Bananawafles with whipped cream and agavesyrup. 

"Half broke horses" by Jeannette Walls

Diet Pepsi11 kommentarer:

 1. Så ut som en herlig frokost med e god bok til:-) Nyt frokosten og ikke minst resten av dagen! Ha en fin Tirsdag Anette:-)

  SvarSlett
 2. Her ble det brød med rørte bringebær, melk og blogg-lesing til frokost i dag. Nå står maling på timeplanen, og da tenker jeg det blir lydbok på øret i tillegg ;o)
  Nyt dagen!

  SvarSlett
 3. bananvaffel ... så genialt ! det må eg prøve !
  er ville hester en god bok ?
  nyt dagen :D

  SvarSlett
 4. Den frokosten fikk jeg jammen meg lyst til å prøve en dag! Tusen takk for inspirasjonen og bilde av den herlige bokfrokosten :)

  SvarSlett
 5. Jeg er helt enig med de over meg, bananvaffel høres deilig ut! Jeg må gå til innkjøp av et vaffeljern forstår jeg, så det kan prøves ut!

  Klem

  SvarSlett
 6. Ser ut som en god plan for en koselig frokost

  SvarSlett
 7. Åh, jeg har også funnet den oppskriften, tenkte jeg skulle prøve den i morgen tidlig til frokost :) Ser ut som en veldig fin måte å starte dagen.

  SvarSlett
 8. Hei søte deg,
  jeg ville bare takke for gode ord inne hos meg. Du er nå god da. Takk for at du legger igjen gode ord, som gleder og varmer - du er fabelakig!

  Den vaffelen så rett og slett fab ut!

  Er så glad du vil følge meg videre :)

  Fabelaktig onsdag!
  klemklem

  SvarSlett
 9. Jeg lagde bananpannekake til frokost i dag, men den ble mer omelett enn pannekake. Tror jeg må skaffe meg et vaffeljern. Hehe~ Men det smakte fantastisk. :) Tror jeg skal lage meg sånne til frokost oftere, ble skikkelig inspirert av å se bildet på bloggen din. Koselig med bokfrokost! :)

  SvarSlett
 10. Åh vafler *jummi*..-men aldri uten ei bok, he he. Takk for skjønne ord, blir alltid så imponert over hvor oppmerksom og søt du er! Smask på du, så håper jeg livet er fint i nord :)

  SvarSlett
 11. I love waffles! Yours look really yummmy~

  SvarSlett