tirsdag 6. januar 2015

Boken på vent :)


Ukens bok på vent fikk jeg tilsendt fra Cappelen Damm like før jul. "De syv søstre" høres ut som en spennende bok, og jeg liker spesielt godt at dette er planlagt å bli en serie bøker. 


Fremtiden deres står skrevet i stjernene Maia D'Apliése og hennes fem søstre er samlet i barndomshjemmet Atlantis, et vakkert og tilbaketrukket slott ved Genèvesjøen. De har akkurat fått vite at deres elskede far, den sky mangemillionæren som de bare kaller Pa Salt, er død. Maia og søstrene hennes ble alle adoptert av Pa Salt som spedbarn, og nå har han etterlatt et spor til hver av dem som skal lede dem tilbake til deres opprinnelige opphav. Maias ledetråd fører henne til den andre siden av kloden, til et forfallent herskapshus i Rio de Janeiro i Brasil. I Rio i 1927, i byens storhetstid, har Izabela Bonifacios far ambisjoner om at datteren skal giftes inn i aristokratiet. Samtidig er arkitekten Heitor da Silva Costa i gang med det som skal bli den berømte Kristusstatuen, og han skal snart reise til Paris for å finne den rette skulptøren til å fullføre hans store visjon. Den lidenskapelige Izabela lengter etter å se verden, og hun klarer å overbevise faren om å la henne få lov til å følge med arkitekten og hans familie til Europa før hun gifter seg. I Paris, i Paul Ladowskis atelier og i de livlige kafeene på Montparnasse, møter hun den unge og ambisiøse skulptøren Laurent Brouilly. Dermed vet hun også at livet aldri kommer til å bli det samme igjen.

Finn flere flotte bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle 7 kommentarer:

 1. Dette er nok en skikkelig koseroman, som jeg må ha innimellom mer seriøse bøker. Den må jeg skaffe meg!

  SvarSlett
 2. Så heldig du har vært som har fått tilsendt denne. Jeg har lest mange av hennes bøker og ser frem til å lese denne også når jeg får tak i den :)

  SvarSlett
 3. Denne står også på vent hos meg. Og jeg har enda en Lucinda Riley på vent. Så her må jeg gjøre noe :-) Ønsker deg en fin kveld, Anette!

  SvarSlett
 4. Har enda ikke lest noe av Riley. Men jeg blir fristet av stedene i denne boka. Rio, Paris, … Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Denne fikk jeg også tilsendt før jul, jeg har flere av forfatteren stående ulest i hyllen, men kanskje denne skal få bli mitt første møte? Fin bok å ha på vent tror jeg. Ønsker deg en fin kveld, Anette:-)Klem

  SvarSlett
 6. Eg har heller ikkje lest Riley, dette er ein type bøker eg har litt fordommar mot. Dersom bøkene hennar liknar på Katherine Webb sine, passar dei ikkje for meg. Men kanskje eg tek feil? Eg veit ikkje..

  SvarSlett
 7. Tror jeg må unne meg denne boken, en sånn "pause" roman innimellom annet stoff. Takk for tipset!

  SvarSlett