mandag 12. januar 2015

Bokbloggsjerka 9-12 januar


Finns det någon tv-serie (eller hur många som helst) som du såg 2014 (eller åtminstone påbörjade förra året) som du skulle kunna tipsa om?

Dette er spørsmålet hos Annika denne helgen, og her har jeg mange tips å komme med. I fjor var nemlig året jeg virkelig ble hekta på tv-serier, og de fleste av dem kommer jeg til å følge med på i år også.


Favoritten akkurat nå er Downton Abbey som jeg akkurat har begynt å se. Jeg har kommet til siste episode i sesong 2 og er helt hekta  ♥ 



Suits er en annen favoritt, og her har jeg sett alle episodene som har kommet ut. Nå venter jeg bare på de neste episodene som kommer fra slutten av denne måneden - jippi :)


Tv-serien Outlander, som er basert på Diana Gabaldons bøker, er helt fantastisk og her venter jeg også på nye episoder. 4 april er datoen :)


Gjengen i How I met your Mother er jo bare helt rå, og jeg ler meg i filler av hver eneste episode :)


Parenthood må være den beste serien jeg noen gang har sett, og jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg ikke har grått av episodene. For et par dager siden gikk den aller aller siste episoden i USA og jeg kommer til å vente så lenge jeg kan med å se den.....så uendelig trist at den er ferdig ♥ 

Dette er mine favorittserier og de episodene jeg ikke finner på Netflix ser jeg her.

Har du noen favoritter?




4 kommentarer:

  1. Outlander vill jag gärna se, tror inte jag orkar läsa alla böckerna :)

    SvarSlett
  2. Jeg liker best serier fra skandinaviske land, og akkurat nå er glad for at Arvingene har kommet tlibake. Men Downtown Abbey er skikkelig koselig! Og noen amerikanske serier i den tøffe gruppa har også fascinert meg. (Homeland er kjempebra, men avsluttet før jul. Håper den kommer tilbake!) Og så ser jeg selvfølgelig Kampen om tungtvannet, sjøl om jeg har sett de to tidligere filmene også.

    SvarSlett
  3. Downtom Abbey är en pärla! Hoppas att det kommer flera säsonger. Mina barn gillar How I met your mother, själv är jag väl så där intresserad ;)

    SvarSlett