tirsdag 4. november 2014

Boken på vent :)


Denne ukens bok på vent kjøpte jeg da vi var i Stockholm i september. Jeg er stor fan av Katerina Janouch´ serie om jordmoren Cecilia, og nå står den syvende boken i serien, "Blodssystrar", for tur!Cecilia står på egna ben efter skilsmässan. Under en dramatisk förlossning på sjukhuset där hon jobbar avlider en ung mamma och hennes baby. I medierna rasar en hätsk debatt om vårdbesparingar och Cecilia kontaktas av den bortgångna kvinnans fästman. Hon är helt oförberedd på vad som sedan sker.
En ung gravid kvinna hittas medvetslös under en gångbro och Cecilia engagerar sig i fallet – med fara för sitt liv – samtidigt som hon försöker finnas till hands för sin egen familj.

I dag er det blå himmel og kaldt ute, og jeg står straks på farten til å dra på jobb. I dag skal jeg jobbe på Nille og vi er i full gang med å lage julebutikken ferdig. Full fart og veldig spennende. 
Ønsker alle en flott tirsdag, og flere smakebiter finner du hos Beathe og Beathesbokhylle :)7 kommentarer:

 1. Har ikke lest noen av disse bøkene. Så koselig å begynne å forberede jul! Nille pleier å ha mye festlig, så dette blir bra. Jeg holder på å sy adventskalender til det minste barnebarnet. De andre har fått før. Koselig arbeid.

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å komme og se julebutikken :)
  Ha en fin dag! klem fra meg

  SvarSlett
 3. Jeg har en liste på mobilen over svenske bøker som ikke er gitt ut i Norge, slik at når vi endelig tar en tur over grensen så kan jeg lete etter dem der :-) Som regel ender det opp med at jeg tar en annen haug med meg hjem, så det greieste er å kjøpe de svenske bøkene på Adlibris :-) Ønsker deg en fin dag, Anette!

  SvarSlett
 4. Jeg har noen av bøkene hennes liggende her etter anbefaling fra deg men jeg har ikke fått begynt på de enda, kanskje det kommer en mulighet på nyåret? Uansett kos deg med boken når det blir ens tur til å bli lest. Ha en fin ettermiddag / kveld:-) Klem

  SvarSlett
 5. Ikke lest noe av forfatteren, men høres spennende ut

  SvarSlett
 6. Så flink du er å leser svensk, det tror jeg ikke jeg hadde greid :)

  SvarSlett
 7. Hei. Har aldri hørt om denne serien eller forfatteren før, er den oversatt til norsk?
  Håper du har en flott uke :)

  SvarSlett