fredag 15. august 2014

Bøker lest i 2014 #31 "Farvel Sophie Dean" av Alexandra Whitaker

I dag har vi bursdag her i huset. Ingrid fyller tolv år, og det blir nok feiring fra morgen til kveld. Snart blir det pannekaker til frokost og gaver på sengen, men først til en av bøkene jeg leste i sommer. I bokhylla mi har det stått en bok helt siden i fjor sommer. Den har blitt forbigått gang på gang, men nå syns jeg det var på tide å lese den. HVILKEN BOK? "Farvel Sophie Dean" av Alexandra Whitaker

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Kjøpte den i fjor sommer, men så ble den glemt i den alt for fulle bokhylla...

HVA HANDLER DEN OM? Sophie Dean er gift med Adam, og sammen har de 2 små barn. Hun er en hjemmeværende husmor mens han er ute og jobber, og livet går sin vante gang slik den gjerne gjør når man kommer inn i en alminnelig hverdagsrutine. Sophie har en gang hatt et ønske om å utdanne seg som shiatsu-lærer, men det har aldri blitt noe av på grunn av at hun har tilpasset seg Adams nykker og holdning. Men da Adams hemmelige utroskap kommer for dagen så bryter hun ut av ekteskapet, og får endelig virkeliggjort drømmen sin.

HVA SYNS JEG? Den perfekte sommerboken. Akkurat passe lang, morsom og med en liten snert. Kjempegøy at denne gangen var det den som ble forlatt som trakk det lengste strået. Anbefales til deg som ønsker en lettlest og morsom bok til ferien :)
2 kommentarer:

  1. Jeg kjenner til det der med å bli gjemt i den alt for fulle bokhylla. Jeg gikk og lette etter en bok i går og fant flere jeg virkelig hadde tenkt å lese, men som jeg også hadde glemt av. Jeg MÅ ha en opprydning i hyllene mine, men foreløpig har det vært så mye annet som måtte ordnes :-)

    SvarSlett
  2. Grattis till 12-åringen! Boken lägger jag på minnet för nästa inköpsrunda!

    SvarSlett