tirsdag 19. august 2014

Boken på Vent :)Nå er høsten på tur, skolen har begynt og ting er sakte men sikkert i ferd med å komme i gjenge igjen. Slutt på sene kvelder og lange sovemorgener. Men det er litt godt også, og nå er det på tide å ta fatt på alle bøkene som står på vent i bokhylla. Den jeg har valgt ut i dag har stått en stund, nemlig "Bokhandlerens Beretning" av Charlie Lovett.


Da Peters kone Amanda dør, blir han fullstendig knust. Denunge antikvaren bestemmer seg for å flytte fra Nord-Carolina tilEngland for å komme seg vekk. Der finner han en bok fra1800-tallet, og blir sjokkert når han ser et portrett av en kvinnesom er prikk lik hans avdøde hustru. Hvem er kvinnen påbildet? Hvordan kun hun være helt lik hans kone?Peter følger sporene helt tilbake til den viktorianske æra ogderetter Shakespeares tid. Han kommuniserer med Amandasdobbeltgjenger og avdekker flere hemmeligheter om sin egenfortid, og finner en bok som kanskje en gang for alle vil fjernetvilen om Shakespeare virkelig forfattet alle sine skuespill.


Finn flere bøker på vent hos Beathe og Beathesbokhylle :)7 kommentarer:

 1. Denne har stått en stund hos meg og. Jeg så den da jeg lette etter bøker å ta med på sommerferie, men så glemte jeg den igjen. Jeg er glad du minnet meg på den! Nå skal jeg ta den ut av hylla og legge en der jeg legger bøkene som skal leses først :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 2. Denne har stått en stund på vent her også, jeg håper jeg får til å lese den i løpet av Det er godt når hverdagen begynner igjen skjønt her blir den litt forskyvet på grunn av streiken. Ønsker deg en fin dag og kos deg med boken når du kommer så langt

  SvarSlett
 3. Dette er jo ei av de bøkene som har fått en god del oppmerksomhet i sommer! Har ikke sett så nøye på den sjøl enda, men bøker om bøker er jo fascinerende, da ;o)

  SvarSlett
 4. Denne leste jeg da jeg (vi) fikk den. Ble så revet med at jeg bestilte meg en Londontur og gikk i The Globe :) Kos deg med den!

  SvarSlett
 5. Denne hørtes ut som noe for meg. Elsker slike bøker med hemmeligheter som avsløres :)

  SvarSlett
 6. Høres ut som en interessant bok. Nå må jeg prøve å begrense leselista mi for høsten- den er laaaaang! Så denne må visst vente, men den ligget i "bakhodet!" Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 7. Denne har jeg lest.. ganske fin, i grunn.:)

  SvarSlett