mandag 25. august 2014

Bøker lest i 2014 #34 "Et helt halvt år" av Jojo MoyesHVILKEN BOK? Et helt halvt år av Jojo Moyes

HVOR HAR JEG FÅTT DEN? Bokklubben

HVA HANDLER DEN OM?  Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. 
Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.

HVA SYNS JEG? Dette er en av de beste bøkene jeg har lest i år. Moyes´skrivestil passer meg perfekt og temaet er både viktig og hjerteskjærende. Jeg hadde med meg boken på ferie til Tyrkia og gråt så jeg nesten hulket både ved bassengkanten og på stranden. Det var nesten umulig å legge fra seg boken, men jeg tok ikke sjansen på å lese slutten på flyet på vei hjem. Og glad er jeg for at jeg ventet med å lese slutten til jeg satt i min egen stue. Nå kjenner jeg at jeg faktisk kunne tenke meg å lese boken en gang til, og det er ikke ofte. 
 Karakterene i boken var sympatiske og hjertegode på hvert sitt vis, og jeg likte godt at hver person hadde sitt kapittel, selv om boken ikke er skrevet i jeg-form. 
Jeg rett og slett elsket den <33 kommentarer:

  1. Så kjekt å se at du likte boken så godt, det gjorde jeg også. Regner med du skal lese to`eren, så jeg er spent på hvilken du liker best :)

    SvarSlett
  2. Når det er en av de beste bøkene du har lest i år, så må det jo være en god bok. Jeg har ikke fått lest den og det skyldes kun at ventelisten på biblioteket er så kjempelang! :-) (Og at jeg har litt mye bøker som venter på å bli lest) :-) Ønsker deg en fin dag, Anette!

    SvarSlett
  3. Denne likte jeg godt også. Gleder meg til å lese hennes neste bok :)

    SvarSlett